Pep Guardiola segueix col·leccionant suports en la seva causa contra la Federació Anglesa de Futbol (FA) per seguir lluint el llaç groc durant els partits en suport dels presos polítics. The Times ja va proposar-li a l'entrenador del Manchester City que desafiés una Federació que l'amenaça amb una sanció per incomplir les seves normatives d'equipaments i publicitat. Ara, és el Bild alemany qui es posa al costat de Guardiola i titlla el màxim organisme del futbol anglès d'"hipòcrita".

En una columna d'opinió, el tabloide assenyala que al món del futbol s'accepten molts milions per patrocini d'estats amb una dubtosa situació dels drets humans com el Qatar i destaca que en totes les cerimònies de premis les banderes de països es manifesten sense problemes. El diari més llegit a Alemanya també recull l'episodi que va viure la família de Guardiola a l'aeroport de Barcelona quan la Guàrdia Civil va registrar dues vegades el seu avió privat.

A més, recull unes declaracions de l'entrenador del City on explica, per enèsima vegada, que el llaç groc és un record per a unes persones que segueixen empresonades: "No es tracta de polítics, sinó de democràcia. Tothom a Anglaterra sap què significa. Heu aprovat a Escòcia un referèndum i la gent ha votat. Això és exactament el que han demanat aquestes persones a Catalunya i ja porten a la presó 145 dies. No tenien armes, només coratge per votar. No van trencar res". 

El text acaba amb una frase que defineix el caràcter de Pep Guardiola: "S'arrisca a una multa per defensar els seus principis". El tècnic català té fins el pròxim 5 de març per respondre a les acusacions de la Federació Anglesa, que encara ha de decidir la sanció per aparèixer als partits de Copa amb el llaç groc penjat a la jaqueta.