Xavi Hernández és un amant dels extrems desequilibrants, i el seu joc, encara que ara com ara jugui amb 4 migcampistes, es basa en les seves figures. En aquest sentit, a la lliga espanyola ha sortit una figura gairebé paradigmàtica d'aquestes característiques, ja que es tracta d'un jove perfil del qual és molt marcat i, concretament, és el segon jugador amb més uns contra uns exitosos de tota Europa.

Luis de la Fuente va veure el que tothom va veure, i és que abans de l'aturada per seleccions, va jugar contra el Barça, tenint la nit somiada després d'anotar dos gols. Evidentment, el jugador en qüestió és Bryan Zaragoza, jove extrem de 22 anys del Granada que ja estava brillant a Segona i ara està donant continuïtat a la seva millor versió a LaLiga EA Sports.

Bryan Zaragoza celebrando un gol suyo contra el Barça / Foto: EFE
Bryan Zaragoza, celebrant un dels seus dos gols contra el Barça / Foto: EFE

Bryan Zaragoza, a canvi de Pablo Torre i Julián Araujo?

El gran públic que encara no el coneixia el va descobrir gràcies a la seva actuació magistral davant el FC Barcelona, marcant els dos gols del Granada en un partit que va acabar 2-2, però el cert és que el dorsal '26' nassarita ja acumula 5 gols en aquesta lliga, sent el màxim golejador dels de Paco López en aquest inici de temporada.

Evidentment, no només els aficionats van prendre nota del futbol del malagueny després de la seva actuació estel·lar davant el FC Barcelona, sinó que el mateix Xavi Hernández va demanar al club que s'apuntés el seu nom a l'agenda de futuribles per tal d'abordar una operació low cost. El cas és que la clàusula de rescissió del jugador el situa com pràcticament una ganga: 14 milions d'euros.

Julián Araujo Andrés Iniesta Vissel Kobe Barça / Foto: EFE
Julián Araujo, pressionant Andrés Iniesta durant un amistós entre el Vissel Kobe i el Barça / Foto: EFE

En aquest sentit, qualsevol equip poderós està en situació de pagar-la, però el Barça, ja que no podria competir amb altres clubs en l'aspecte salarial perquè Joan Laporta està lluitant precisament per reduir els sous de la plantilla, oferiria un altre bé, a banda dels 14 milions, per convèncer el Granada que la culer és la millor oferta. Concretament, i segons afirma el portal web fichajes.net, el club blaugrana podria oferir les cessions de Pablo Torre i de Julián Araujo per tal de continuar desenvolupant els seus fitxatges de futur i, de pas, convèncer els andalusos per donar el seu "sí" al Barça.

Pablo Torre i Julián Araujo, apostes dispars

En aquest sentit, l'oferta es dirigiria cap a Granada de cara al pròxim estiu en vista que Torre Araujo faran el camí de tornada cap a la capital catalana després de les seves cessions a Girona i Las Palmas. No obstant això, es tractaria d'apostes dispars, ja que si bé el mexicà està quallant una gran temporada a l'arxipèlag canari, l'espanyol no està aconseguint tenir continuïtat a les ordres de Míchel al Girona.