Karim Benzema està generant molta incertesa en el Reial Madrid. Encara no ha decidit si vol renovar o no, i té en suspens a l'afició i a Florentino Pérez. La idea és firmar un davanter que pugui donar-lo descans i fins i tot competir per la titularitat amb el guanyador de la Pilota d'Or de 2022, però poden canviar els paràmetres de recerca, i activar la incorporació d'un galàctic que es converteixi en el successor del '9', en cas que opti per dir adeu.

A l'ex de l'Olympique de Lió li han entrat dubtes, i pot convertir-se en una de les sortides sorpresa que es produeixin en el Santiago Bernabéu. Per sort, el president no ha tardat a començar a pensar en els possibles successors del davanter de 35 anys. Harry Kane, en aquest sentit, seria el principal favorit, i no és necessari donar explicacions. Té una experiència increïble en l'elit, i unes habilitats sensacionals.

Per a molts, és el crac del perfil més similar a l'internacional francès. I també acompanya el fet que finalitzi contracte amb el Tottenham Hotspur el 2024, i per tant aquest any sigui l'últim en el qual podran aconseguir diners a canvi de la seva venda. I és que no vol firmar un nou vincle, en especial després d'haver quedat fora de competicions europees de cara a la pròxima campanya, un ridícul increïble.

Els 32 gols i les cinc assistències que ha aconseguit el capità de la selecció anglesa són el seu gran aval, i demostren que està en un moment magnífic. Si el Madrid vol firmar-lo, haurà de pagar uns 100 milions d'euros, una quantitat important, però assumible, tractant-se d'una estrella mundial que garantiria unes estadístiques molt similars a Benzema. Més dubtes hi ha amb el 'pla B' que Florentino Pérez té al cap, que és Randal Kolo Muani.

El seu primer curs a les files de l'Eintracht de Frankfurt és de matrícula d'honor, i es mereix tots els elogis que ha rebut, ja que ha tingut una adaptació a la Bundesliga impressionant. Però no té una trajectòria tan dilatada com la de Kane.

Kolo Muani obliga el Madrid a actuar ràpid

A més, el Madrid haurà d'actuar amb rapidesa per impedir que Kolo Muani s'escapi i acabi en un altre conjunt, ja que l'interès que existeix per ell és molt gran, i entitats com el Bayern de Munic o el Chelsea estan plantejant-se pagar els 90 'quilos' que sol·liciten.

Però ara mateix, tot depèn de Benzema...