Per fi un derbi entre Reial Madrid i Atlètic de Madrid no ha acabat sense gols. Tot i merèixer acabar en empat, finalment ha estat el conjunt blanc el que s'ha imposat al Santiago Bernabéu gràcies a un solitari gol de Karim Benzema (1-0). I el Madrid segueix sent el líder de la Lliga Santander.

La tònica de sempre

El partit de la jornada però amb menys al·licients. Un Madrid primer i amb ganes de guanyar a casa contra el gran rival ciutadà, enfrontant-se a un Atlètic despenjat i molt irregular. Però per sobre tot calia destacar les moltes baixes d'un partit en què s'ha trobat a faltar Bale, Rodrygo, Koke o Diego Costa.

I aquesta falta de noms també ha rebaixat el nivell d'un derbi reedició en tots els sentits del que ara fa mig mes va donar la Supercopa al conjunt merengue. Sense gairebé veure gols tot i que sí ocasions en un derbi novament descafeïnat.

felipe benzema atletic reial madrid efe

El Bernabéu continua estant il·lusionat amb el bon futbol del seu equip. Però aquesta vegada, tot i l'empenta d'un omnipresent Fede Valverde, al conjunt blanc li ha faltat l'encert d'altres ocasions. L'Atlètic, rocós i sempre preparat pel xoc, ha basat el seu joc en deixar fer al Madrid i accelerar quan recuperava la pilota.

Tot i que futbolísticament el domini ha estat majoritàriament del conjunt blanc, els matalassers han estat els que més perill han creat. Courtois ha salvat el Madrid al minut 18 després d'un xut de Vitolo. Sis minuts després ha estat el pal que ha escopit un xut de Correa. I també Morata ha estat protagonista contra el seu exequip, sempre atent, oferint-se i arribant amb perill a l'àrea del Madrid.

morata atletic madrid efe

El golejador de sempre

I per culpa d'aquest patiment Zinedine Zidane ha revolucionat el seu equip al descans. Han entrat Vinícius i Lucas Vázquez per donar profunditat de bandes al seu equip. I li ha sortit molt bé el nou plantejament.

El Madrid ha fet un pas més endavant i a l'Atlètic se li han acabat els arguments. Als deu minuts de la segona part una molt bona passada a l'espai de Vinícius ha habilitat Mendy, que ha enviat la pilota a la frontal de l'àrea petita. Precisa. I allà esperava Benzema per fer el gol que ha decidit el partit.

benzema madrid atletic efe

El de sempre, Benzema, l'únic capaç de marcar en aquest Madrid, ha decantat la balança. I no ha servit ni l'últim alè de l'Atlètic per espantar el conjunt blanc. El partit ha embogit, amb anada i tornada constant, però res de res.

El Madrid ha guanyat gràcies a la seva solidesa i a un solitari gol de Benzema. L'Atlètic continua plantant cara contra l'etern rival però sempre acaba decebent. Almenys no ha estat el tercer empat a zero consecutiu d'aquesta temporada. I el Madrid continuarà sent líder una jornada més, mentre que l'Atlètic s'allunya de la zona Champions.