A Karim Benzema se li estan complicant molt les coses, malgrat el seu gol contra el Liverpool. Perquè en el Reial Madrid han començat a perdre la paciència amb el capità de l'equip, per culpa de l'irregular rendiment i de les constants lesions que ha acumulat en els últims mesos. I a això hem d'afegir-li el fet que encara no té un acord tancat per renovar el seu contracte, que expira al juny.

Florentino Pérez s'està plantejant molt seriosament la idea de trencar amb les converses, i iniciar la recerca d'un substitut de garanties. De fet, té decidit que a l'estiu acudiran al mercat estival per firmar un altre davanter centre, i només queda per conèixer si arribaria per enviar la banqueta a l'internacional francès, o per 'jubilar-lo' definitivament, i fer-lo fora del Santiago Bernabéu. De moment, han aparegut diversos noms.

La llista de candidats que el president controla és bastant extensa, i hi pot haver moltes sorpreses. Dusan Vlahovic, de la Juventus de Torí, era col·locat com el principal favorit, però han continuat apareixent alternatives. I l'última que ha guanyat força és la que té com a protagonista a Richarlison, que ha estat una recomanació personal de Carlo Ancelotti. Encara que la seva campanya en el Tottenham Hotspur estigui sent realment dolenta, és del complet grat de l'entrenador.

Perquè el coneix a la perfecció, després d'haver coincidit durant un parell de cursos a les files de l'Everton, on va rendir a un nivell sublim. Això va fer que ja sonés per al Madrid en el passat, però finalment va acabar recalant en l'entitat londinenca, on la sort no l'ha acompanyat. Tan sols ha estat capaç de marcar un parell de gols entre totes les competicions, i la relació que té amb Antonio Conte és pèssima.

Així que és molt probable que acabi canviant d'aires a l'estiu, i Florentino Pérez sap que per una xifra aproximada de 60 milions d'euros estarà disponible.

Richarlison, la referència ofensiva de la selecció brasilera

Moltes crítiques està rebent Richarlison per la complicada adaptació que ha tingut en els 'spurs', ja que encara no ha estat capaç d'acostumar a haver de viure's a l'ombra d'Harry Kane i d'Heung-Min Son. En canvi, sempre que té l'oportunitat de jugar amb la seva selecció, Brasil, demostra que és un ariet molt fiable.

Ja ho vam poder veure en el Mundial de Qatar, sent del poc salvable de l'equip. Aquest és l'argument amb el qual Ancelotti espera convèncer el Madrid.