Karim Benzema va arribar a plantejar-se seriosament la seva sortida del Reial Madrid a l'estiu. Perquè no li va fer ni mica de gràcia saber que Florentino Pérez estava meditant la contractació d'un atacant que li podria haver tret el protagonisme, després que Kylian Mbappé s'acabés decantant per renovar el seu contracte amb el Paris Saint-Germain. Una decisió inesperada, i que va obligar el president a haver de pensar en una alternativa galàctica.

I la incorporació que meditava era la d'Harry Kane, del Tottenham Hotspur. Després que Erling Braut Haaland ja hagués firmat amb el Manchester City, va tornar a aparèixer el nom del capità de la selecció anglesa. En el Santiago Bernabéu sempre ha estat un crac que agrada molt, i per aquest motiu en el passat ja van meditar la seva contractació amb deteniment. I volien aprofitar el seu descontentament per treure'l de Londres.

L'ex del Norwich City o del Leicester City estava considerant canviar d'aires, per marxar a un club que li garantís títols. Malgrat que els d'Antonio Conte haguessin aconseguit classificar-se la Champions League, no ocultava el seu desig d'iniciar una nova aventura en un altre conjunt, després de quedar-se amb les ganes de fer-ho l'any anterior, quan va estar molt a prop d'unir-se al projecte de Pep Guardiola.

No obstant això, Florentino Pérez va decidir aparcar aquesta operació per dos motius de pes. El primer és la quantitat desorbitada que reclamaven els 'spurs' per la seva gran estrella, i és que no es conformaven amb menys de 180 milions d'euros. Una xifra a la qual el Madrid no tenia previst ni apropar-se. I la segona, l'amenaça de Benzema, que pressionava amb abandonar el conjunt de Carlo Ancelotti en cas que firmessin a un altre ariet.

Tenia una oferta sobre la taula del Liverpool, que estava disposat a aprofitar que el vincle del guanyador de la Pilota d'Or finalitzava, i continua finalitzant, el 2023. Però finalment Jürgen Klopp es va quedar amb les ganes, i va haver de decantar-se per Darwin Núñez.

Kane segueix en la llista de fitxatges del Madrid

Malgrat que s'està treballant en la renovació de Benzema, Kane continua sent en la llista de fitxatges del Madrid. I més, sabent que no sembla estar massa interessat en seguir molt més temps a les files del Tottenham, on queda lliure en 12 mesos.

Això vol dir que a l'estiu seria l'última oportunitat que tindrien d'aconseguir una compensació econòmica amb la seva sortida. Però novament, la seva arribada pot suposar un enuig terrible de Karim...