El Barça continua amb la idea de millorar el seu equip encara que econòmicament les coses no vagin en la mateixa línia. Sí que s'ha fet un pas endavant, però encara no ha estat suficient per tornar a la normalitat. I el que hi ha sobre la taula són desitjos de nous fitxatges que es volen tancar en els propers mesos. Xavi Hernández té les idees molt clares, però el Benfica es podria convertir en un problema.

El Barça continua pensant en Bernardo Silva

Està previst que el proper mes de gener s'incorpori Vitor Roque a l'entitat culer. Un fitxatge més que esperat i que fa uns mesos que està tancat. I no es descarta fer alguna altra incorporació per suplir la baixa de Pablo Gavi. Tot i això, alguns ja pensen més enllà i en què pot passar el proper estiu del 2024.

Xavi Hernández Barça / Foto: EFE
Xavi Hernández assenyalant durant un partit del Barça / Foto: EFE

I per aquest motiu es tornen a obrir les carpetes que el passat estiu no es van acabar de tancar. I una de les preferides per Xavi Hernández és la de Bernardo Silva, que porta anys perseguint però que es manté al primer equip del Manchester City. Xavi Hernández està enamorat del futbolista portuguès i Bernardo Silva mai ha amagat la seva predisposició de jugar al Barça.

Tot i això, mai s'ha pogut tancar aquest fitxatge. Els problemes econòmics del club blaugrana i la gran confiança de Pep Guardiola en Bernardo Silva han fet que el futbolista portuguès no hagi contemplat l'opció real de deixar el club anglès. Ara, però, es coneix un nou possible destí de Bernardo Silva que deixaria KO el Barça.

Bernardo Silva Manchester City / Foto: Dpa - Pedro Fiuza
Bernardo Silva jugant amb el Manchester City / Foto: Dpa - Pedro Fiuza

Bernardo Silva es deixa estimar pel Benfica

I és que Bernardo Silva ara ha reconegut que no descartaria tornar a la seva casa de formació, el Benfica. "Vaig pensar que el Benfica podria haver-me retingut d'una altra manera. No és una crítica només Luis Filipe Vieira, sinó un grup de quatre o cinc persones que haurien vist les coses d'una altra manera", explica en declaracions a RTP sobre la seva sortida del club lisboeta. I després encara és més clar: "Jo vull tornar al Benfica. Si en el seu moment el club em vol, passaran coses. Seria incapaç de jugar al Porto o a l'Sporting... això no passarà".

Per tant, una manera perfecta de vendre's per tornar al Benfica. I això podria suposar un adeu definitiu al Barça. Tot i això, no es pot cantar victòria perquè Bernardo Silva encara té 29 anys i podria firmar un últim gran contracte, com per exemple pel Barça, abans de pensar en tornar a casa seva i retirar-se del futbol.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!