Els fitxatges i confiar en els joves és el que donarà l'èxit al Barça. I per això s'està treballant molt en el futur, ja que del present ja poques coses noves es poden fer. I una de les intencions principals és aconseguir diners per poder fer grans incorporacions. El Bayern de Munic, un dels grans d'Europa que es troba en un moment complicat, podria ser un dels clubs amb més talent interessant.

El Barça es fixa en Jamal Musiala

Aquest futur del Barça tindrà a veure amb la propera temporada, però a dia d'avui encara no se sap qui serà el nou entrenador. Després de l'adeu de Xavi Hernández a final de curs, el Barça haurà de trobar un relleu. I qui té més opcions d'acabar agafant les regnes de l'equip blaugrana és Hansi Flick. I l'exentrenador de la selecció alemanya i del Bayern de Munic té diversos jugadors en ment.

Hansi Flick, en un entrenamiento con Alemania / Foto: Europa Press
Hansi Flick, durant un entrenament de la selecció alemanya / Foto: Europa Press

Un dels més interessants és Jamal Musiala, la gran perla que ha format el Bayern en els últims anys. El migcampista alemany, de 21 anys, pot actuar a la zona d'interior, mitjapunta i també a l'extrem. És un futbolista polivalent i amb molta classe, però també molt intel·ligent i que sap què ha de fer en tot moment. És per això que el Barça fa temps que l'observa, encara que el seu fitxatge és molt complicat.

Musiala encara té contracte amb el Bayern de Munic fins al 2026 i el seu valor de mercat supera els 100 milions d'euros. És un preu totalment inassumible per al Barça a dia d'avui, ja que econòmicament té dificultats. I el que podria acabar fent el club blaugrana és apropar-se al jugador i convèncer-lo, però ara mateix sembla una opció pràcticament impossible.

Jamal Musiala Bayern de Múnich / Foto: Europa Press - Paul Currie
Jamal Musiala jugant amb el Bayern de Munic / Foto: Europa Press - Paul Currie

Jamal Musiala no es mourà del Bayern de Munic

Des d'Alemanya deixen clar que Musiala, un dels grans jugadors que voldria Flick, no està a la venda. I, en el cas que algú se'l volgués endur o almenys intentar-ho, s'hauria de fer una oferta superior als 100 milions. Això vol dir que Musiala ho té tot de cara per quedar-se a l'Allianz Arena i que el Barça no està en disposició de fitxar-lo.

Qui també es quedarà sense Musiala és el Liverpool, un altre dels grans d'Europa que el té controlat. Tot i això, ara tothom ja sap que el migcampista alemany té un preu de més de 100 milions. Assumible per a molt pocs i irreal per al Barça. Per això queda clar que a hores d'ara ningú mourà Musiala de Munic.

Jamal Musiala Bayern de Munich celebrando gol / Foto: Europa Press
Jamal Musiala celebrant un gol / Foto: Europa Press

I el Barça haurà de trobar nous futbolistes que esdevinguin noves solucions. Des del club blaugrana saben que hauran d'afinar molt bé els fitxatges que volen fer.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!