El Bayern de Munic no ha pres massa bé l'oferta que li ha arribat del Barça per Robert Lewandowski. El conjunt bavarès no pensa desprendre's del davanter polonès per menys de 60 milions d'euros, per la qual cosa els 30 que li ofereix el Barça li semblen poc menys que una broma de mal gust.

El Barça va seriosament. Després de quedar-se sense opcions de fitxar Erling Haaland, que està a un pas del Manchester City de Pep Guardiola, el conjunt blaugrana ha decidit que la situació ideal és fitxar Lewandowski, un davanter infal·lible per a les pròximes 2-3 temporades, moment en què fitxaran un davanter de futur.

Julian Nagelsmann Bayern Munich @julian.nagelsmann
Julian Nagelsmann, entrenador del Bayern Munic / @julian.nagelsmann

Acord amb Lewandowski

Tot semblava anar bé quan va transcendir que aquest dimecres Mateu Alemany, director de futbol del Barça, s'havia reunit amb Pini Zahavi, prestigiós representant que porta els drets de Lewandowski. El jugador vol fitxar pel Barça, per la qual cosa espera que les negociacions arribin a bon port. El Barça li ofereix 2 anys fixos més un tercer opcional, just el que el davanter vol, a més d'una fitxa interessant, tenint en compte la situació econòmica del club i l'edat del futbolista, que a l'agost complirà 34 anys.

El problema ha arribat quan el Barça ha posat a sobre de la taula la quantitat que està disposat oferir-lo al Bayern de Munic, 30 milions d'euros fixos més 5 en variables, una oferta molt interessant, ja que no s'ha d'oblidar que Lewandowski, a més d'anar camí dels 34 anys, té un contracte fins al 2023, per la qual cosa l'estiu que ve un se'n podria anar gratis.

Xavi Hernandez Barca EFE
Xavi Hernández, entrenador del Barca / EFE

El Bayern no vendrà per menys de 60 milions

Lluny del que pensava el Barça, el Bayern de Munic ha pres de broma l'oferta i ni tan sols pensa asseure's a negociar. La intenció del gegant bavarès és que Lewandowski compleixi el seu contracte, ja que en aquests moments no pot fitxar un suplent de nivell, tret que algun club li posi 60 milions a sobre de la taula pel polonès. Si Lewandowski vol seguir, té una oferta a sobre de la taula. Si no, el 2023 un se'n podrà anar gratis, ja que anirà camí dels 35 anys.

En el Barça continuen sent optimistes. Saben que Lewandowski vol jugar en el Camp Nou i l'oferta que li han presentat és bona. Una vegada acordi el contracte amb el polonès, el club blaugrana espera que el davanter pressioni el Bayern, ja que l'oferta és molt bona. Queden setmanes per davant de dures negociacions.

 

Imatge principal: Robert Lewandowski vol jugar en el Barça la temporada que ve / EFE