Erling Haaland segueix sent la gran bomba del proper mercat de fitxatges. Res a dir sobre Kylian Mbappé, que cada vegada és més a prop del Reial Madrid. El cas del davanter noruec és diferent perquè segueix amb una llista oberta de pretendents, però cada vegada està més a prop del Manchester City.

Acord Manchester City-Haaland

Segons informa Daily Mail, el Manchester City de Pep Guardiola ha arribat a un acord amb Mino Raiola per al fitxatge del seu representat estrella, Haaland. I és que el davanter del Borussia Dortmund, que ja ha anunciat al seu club la intenció de marxar el proper estiu, està en el tram final de prendre la decisió final sobre per quin club fitxar.

Erling Haaland Borussia Dortmund EFE
Erling Haaland assenyalant durant un partit del Borussia Dortmund / EFE

Fa més d'un any que diversos grans clubs europeus estan buscant la manera de convèncer Haaland, que està cridat a ser un dels golejadors més destacats de la propera dècada. I en una cursa en la qual hi eren el Reial Madrid, el Manchester City, el Barça, el Bayern de Munic i el PSG, sembla que ara només queden els dos primers com a finalistes.

I les últimes informacions arribades des d'Anglaterra posen el City com a gran favorit. Segons la informació ja citada, l'acord al qual haurien arribat seria a nivell salarial, ja que Haaland cobraria més de 600.000 euros nets setmanals, convertint-lo en el futbolista més ben pagat de la Premier League, per davant de Cristiano Ronaldo o Kevin de Bruyne. I el proper pas seria el pagament de clàusula del futbolista.

Erling Haaland Borussia Dortmund EFE
Erling Haaland lamentant una ocasió fallada / EFE

La decisió de Haaland no està presa

Però tot i aquest optimisme que arriba des de l'Anglaterra amb el fitxatge del City, des de l'entorn del futbolista desmenteixen que s'hagi arribat a un acord. Jan Aage Fjortoft, exjugador noruec molt proper a la família Haaland, ha reiterat que encara no hi ha res tancat i que els finalistes són el Manchester City i el Reial Madrid.

I amb City i Reial Madrid en plena guerra per endur-se Haaland, la resta de competidors semblen estar a anys llum. El Barça ja està pràcticament descartat per un factor econòmic, saben que no pot apropar-se al sou d'estrella que demana Haaland. El PSG també està pràcticament fora de la lluita, però continua amb el seguiment de les operacions que es van fent. I el Bayern de Munic ja es va retirar públicament de la subhasta.

Erling Haaland EFE
Erling Haaland abans d'un partit del Borussia Dortmund / EFE

Per tant, cada vegada queda menys per saber què passarà amb Haaland. El futur del davanter noruec encara és una incògnita, però en el proper mes sembla que hi haurà un pas de gegant i que es podria acabar definint on jugarà la temporada vinent.

 

Imatge principal: Erling Haland assegut durant un partit del Borussia Dortmund / EFE