Quin dia per ser presentat com a nou jugador del Barça! Francisco Trincao ha viscut aquest dimecres una presentació atípica, després de la notícia bomba de l'any i és que Leo Messi vol marxar del club blaugrana.

Trincao, que arriba procedent de l'Sporting de Braga a canvi de 31 milions d'euros, ha assegurat a la roda de premsa que vol que Messi es quedi al Barça, però que no depèn d'ell.

Bartomeu utilitza Planes com a cara visible

Una de les personalitats que hauria d'haver donat la cara i no ho ha fet ha estat Josep Maria Bartomeu. S'ha pogut veure el president del Barça per la televisió del club signant el contracte de Trincao, però després no ha volgut donar explicacions del cas Messi i la cara visible del terratrèmol ha estat Ramon Planes, el secretari tècnic.

Planes ha defensat que el Barça "no preveu cap sortida de Messi" i que la reconstrucció de l'equip va "al voltant del millor jugador del món". No és el mateix que pensa Messi, que s'està buscant un nou equip i sembla que el Manchester City és qui té més números d'incorporar l'argentí.

"Pensem en Messi com el futur del Barça. Volem construir un nou cicle guanyador i volem que Messi es quedi. El futur que ens ve és positiu, hem de parlar d'optimisme", ha comentat Planes.

"Ni el Leo ni el Barça es mereixen una disputa pública"

El secretari tècnic ha manifestat que ni "el Leo ni el Barça mereixen una disputa pública" i que no hi ha cap divisió entre la directiva per afirmar que volen que el '10' es quedi al Camp Nou.

Per la seva part, Trincao ha explicat que encara no ha parlat amb Ronald Koeman, però que ha arribat al Barça "per fer història". En quin moment has aterrat al Barça, Trincao.