El Barça ha d'anar a eleccions sí o sí, i com més aviat millor. Això és el que es desprèn de les sensacions entre els culers, però també és el que vol el vestidor. Gerard Piqué ja va apuntar cap a Josep Maria Bartomeu després de la duríssima humiliació a la Champions League contra el Bayern de Munic. I no està sol.

Els pesos pesants del primer equip de futbol blaugrana recolzen totalment les paraules de Piqué, un dels capitans, i estarien d'acord en obrir la porta als més veterans per aconseguir fer una renovació de cap a peus. Així ho assegura l'As, que afegeix que el vestidor també demana una altra cosa a Bartomeu: eleccions. Si no és així, hi podria haver una fuga generalitzada.

L'equip creu que un dels principals agreujants de la precipitació d'aquest Barça ha estat la direcció esportiva, que fa anys que no té un rumb definit. També són autocrítics i reconeixen el seu pèssim partit. "L'ambient està massa crispat i desgastat", afegeix la informació, i destaca que això no se soluciona amb fitxatges.

leo messi trist barça bayern EFE

Messi, decebut pels gols del Bayern

Messi podria marxar

I també apareix un altre motiu per espantar-se, segons la COPE: Messi creu que si no hi ha eleccions, ja no està disposat a renovar més enllà del 2021, quan acaba el seu contracte.

I la solució que vol la plantilla, a banda d'un canvi a la direcció, és l'arribada de Xavi Hernández, l'únic que veuen capaç de revertir aquest apocalipsi culer.