El Barça femení guanyarà la Primer Iberdrola. Aquesta vegada ha golejat les terceres classificades, el Reial Madrid (4-1), en el primer Clàssic disputat a l'Estadi Johan Cruyff. Les blaugrana han dominat i han destrossat les rivals, que han tingut una insuficient ajuda arbitral.

Golejada sense discussió

I és que el Barça és el millor equip espanyol sense cap mena de discussió. Al minut 14, Alèxia Putellas ha obert el marcador amb un gran xut des de fora l'àrea. Al 23, ha estat Jennifer Hermoso qui ha fet el segon. I abans de la mitja part Oshoala ha fet el tercer.

Un domini absolut de les blaugrana en el marcador, tot i que aquesta vegada a nivell de futbol el Reial Madrid ha estat més digne que molts dels rivals d'aquesta temporada.

La victòria era clara i el marcador podria haver sumat més gols blaugrana, però la portera rival, Misa, i la poca fortuna ofensiva del Barça ha impedit que la golejada fos molt més gran. Qui ha fet un gol sense voler a vint minuts per al final ha estat novament Oshoala.

Escàndol arbitral

I després ha arribat l'espectacle de debò. Misa ha estat expulsada per aturar amb la mà fora l'àrea un xut d'Oshoala que anava a gol. I poc després ha estat expulsada la blaugrana Mapi León per doble targeta groga per cometre un penal inexistent que s'ha inventat l'àrbitra del partit.

A la Primera Iberdrola encara no hi ha VAR, i Olga Carmona no ha fallat des dels onze metres per fer el gol de l'honor. Cal dir que és només el tercer gol que encaixa l'equip de Lluís Cortés en 13 partits a la competició de la regularitat.

I així el Barça segueix marcant distàncies des del capdamunt de la classificació de la Primera Iberdrola. Tot victòries i 39 punts aconseguits. El títol, encara més a prop.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un dels gols contra el Reial Madrid / FC Barcelona