Per quarta vegada en els últims cinc anys, el Barça disputarà les semifinals de la Champions League Femenina, després que les blaugrana hagin fet vàlid a l'Academy Stadium de Manchester el 3-0 aconseguit en el partit d'anada. I és que, malgrat perdre contra el Manchester City per 2-1, el Barça és qui accedeix a la penúltima ronda de la màxima competició europea, ja que a Monza les blaugrana es va imposar per un contundent 3-0.

city

El City s'avança i somia amb la remuntada

Amb un resultat tan desfavorable, el Manchester City ha sortit a totes, en buscar del miracle, i als primers minuts ha generat un parell de bones ocasions que Sandra Paños, una de les grans protagonistes de l'eliminatòria, ha pogut desbaratar. I a la tercera ha estat la vençuda, una rematada de cap de Beckie a la sortida d'un córner que ha fet creure les citizens en la remuntada. El gol, però, ha despertat al Barça, que a partir d'aquest moment ha començat a tenir més la pilota i a generar perill. El Manchester City, per la seva part, aprofitava cada recuperació per buscar a Paños sense contemplacions, el que ha convertit el partit en un anada i tornada en el que Oshoala ha fallat dues ocasions molt clares.

Oshoala es rescabala amb el gol de la tranquil·litat

Malgrat que el Manchester City ha tornat a sortir en l'inici de la segona part a totes, el Barça no s'ha deixat sorprendre i en el minut 58, ara sí, Oshola ha marcat el gol de la tranquil·litat, en aprofitar una assistència de Hansen. Desgraciadament, la davantera nigeriana no ha pogut acabar el partit per lesió.

Amb la necessitat de marcar quatre gols més, el City ha continuat atacant, més amb el cor que amb el cap, i només ha estat capaç de tornar a marcar en un penal més que dubtós que Mewis ha transformat en gol. El 2-1 ha estat anecdòtic, ja que qui ha merescut veure porteria de nou ha estat la blaugrana Oshoala, que ha tornat a fallar davant de la portera Roebuck, abans de caure lesionada.

Per quarta vegada en cinc anys, el FC Barcelona disputarà les semifinals de la màxima competició continental.

Imatge principal: Mariona Caldentey, conduint la pilota davant de la pressió d'una jugadora del Manchester City / FCB