Un Barça molt complet ha superat aquesta nit al Reial Madrid a l'Eurolliga (79-72), en un partit que els de Jasikevicius han deixat molt al seu favor en el primer temps, per després resistir els intents de remuntada del Madrid en el segon.

Els blaugrana, sense Mirotic ni Claver, acaben la jornada a la zona alta de la classificació, amb quatre victòries i una derrota, mentre que el Madrid acumula ja quatre derrotes.

Jasikevicius Barça Madrid Eurolliga EFE

Sarunas Jasikevicius, donant ordres als seus jugadors / EFE

El Barça atropella el Madrid en el primer temps

El Barça ha firmat un primer temps esplèndid, molt intens en defensa i excels col·lectivament en atac. El Reial Madrid, molt incòmode, ha pogut aguantar com ha pogut en el primer quart, que s'ha segellat amb un parcial de 18-14, però ja no ha pogut fer res en el segon, en el qual l'equip de Jasikevicius ha estat una autèntica piconadora.

El primer cop l'ha donat Kuric, amb un 3+1 tot just començar el tercer quart que ha disparat el Barça. L'escorta, de fet, ha estat el màxim anotador del primer temps, amb 12 punts, secundat per Davies, amb 9. El Reial Madrid ha intentat parar el cop augmentant la intensitat defensiva, però de poc li ha servit. De fet, el Barça ha finalitzat el primer temps amb un parcial de 48-27 i amb un 68.2% d'encert en tirs de 2, un percentatge esplèndid que exemplifica molt bé la diferència entre ambdós equips.

Mirotic Barça Madrid Eurolliga EFE

Mirotic, gaudint amb el joc dels seus companys / EFE

El Madrid intenta remuntar, però el Barça resisteix

Malgrat que el Barça ha aconseguit posar-se +23, com era previsible el Reial Madrid ha sortit a per totes en el tercer quart, un intent gairebé a la desesperada que ha sorgit efecte, ja que després de diversos errors del Barça ha anat retallant distàncies i posant la por al cos del Barça, incapaç en aquells moments de parar l'encert del rival, que ha aconseguit arribar a l'últim quart a 12 punts dels blaugrana.

En l'inici del quart quart el Barça ha aconseguit mantenir a ratlla al Madrid, però quan semblava que el partit ja estava sentenciat, Llull ha anotat cinc punts ràpids que han tornat a atemorir el Barça, en deixar el Madrid a només set punts. Ha estat quan ha aparegut el jove Sergi Martínez, que amb dues anotacions de dos seguides ha deixat, ara sí, el triomf sentenciat.