El Barça femení s'ha donat aquest dimecres una autèntica alegria (5-0) en l'històric derbi disputat al Camp Nou contra l'Espanyol, que només ha pogut aguantar una part els constants atacs de les jugadores blaugrana.

I és que malgrat que el Barça ha aconseguit el domini des del xiulet inicial, el conjunt blaugrana ha patit per obrir el marcador davant d'un Espanyol ben posicionat al darrere. Després dels intents de Mariona, Aitana Bonmatí i Marta Torrejón, ha arribat la primera oportunitat de les visitants, en un xujt potent de Laura que Paños ha desviat amb dificultats. I després d'un xut al pal de Mariona, ha arribat l'1-0, en el minut 45, obra d'Alèxia Putellas.

El Barça completa la golejada en la segona meitat

Malgrat tenir 15 minuts per digerir el cop, l'1-0 ha deixat molt tocat l'Espanyol, que en l'inici de la segona part ha vist com tots els seus esforços quedaven en no res després de dos gols ràpids del Barça, obra de Marta Torrejón (49) i de Melanie (54).

Amb el 3-0, l'Espanyol ha abaixat els braços i s'ha tancat enrere per intentar evitar la golejada. El Barça, per la seva part, ha baixat el ritme per agafar aire. Finalment, i després d'un xut de Marta Torrejón al travesser, Martens ha aconseguit el 4-0. (72'). I la maneta d'una jornada històrica, ja que el Barça femení tornava al Camp Nou 50 anys després, l'ha completat Ana Crnogorcevic, en desviar un xut de María León.

Aquesta és l'11a victòria del Barça femení en les 11 jornades que ha disputat fins ara, la qual cosa li permet ser líder malgrat haver disputat tres partits menys que el seu perseguidor, el Reial Madrid. L'Espanyol, per la seva part, segueix a la zona, a només tres punts dels llocs de descens.

Imatge principal: Alèxia Putellas, celebrant l'1-0 en el Barça-Espanyol femení / FCB