Una victòria i un títol abans de la final de la Women's Champions League. El Barça femení ha fet la feina al camp del Granadilla gràcies a un solitari gol de Bruna Vilamala (0-1), i una hora més tard s'ha proclamat campió de la Primera Iberdrola gràcies a l'empat del Llevant al camp de l'Espanyol (1-1).

Barca femenino gana liga primera iberdrola TUIT

La Lliga és del Barça

Aquest Barça no ha tingut discussió a la Lliga i, de moment, tampoc a Europa. A la competició de la regularitat han tornat a sumar una victòria i aconsegueixen el títol gràcies a la punxada del segon classificat. 26 partits disputats i 26 victòries. L'última contra el Granadilla a Tenerife ha estat definitiva.

Laporta Barca femenino gana liga primera iberdrola catalan TUIT

La jove Bruna Vilamala, de només 18 anys, està fent passos de gegant per convertir-se en la referent del futur blaugrana. A pocs minuts per arribar al descans ha rematat de primeres una centrada de Mariona Caldentey i ha aconseguit la seva vuitena diana d'aquesta temporada. En ratxa i deixant el Barça a un punt del títol.

I poc després, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, s'ha confirmat el trofeu culer. El Barça ha guanyat per la mínima i les blaugrana han sumat 78 punts. I són campiones perquè les jugadores del Llevant, les segones classificades, han acabat empatant en el seu partit de la 29a jornada contra l'Espanyol. Les valencianes guanyaven a falta de deu minuts per al final, però Cristina Baudet ha transformat un penal que ha donat un motiu més per a l'esperança de l'Espanyol de salvar la categoria, i de pas ha confirmat el títol del Barça.

Objectiu: Champions

El Barça femení s'ha adjudicat el primer títol de la temporada 2020/21 i va camí del triplet. Estan a les semifinals de la Copa de la Reina, però el gran repte de l'equip de Lluís Cortés serà guanyar el proper diumenge dia 16 de maig a les 21.00h a Göteborg, on està en joc aixecar la primera Women's Champions League de la història de l'entitat contra el Chelsea.

El primer trofeu ja el tenen al sac. Ara només queda l'últim pas a la Champions i els dos últims a la Copa. Aquesta temporada pot ser històrica per al Barça femení.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant el gol contra el Granadilla / FC Barcelona