El Barça està preparant el terreny esportiu i tot el que envolta el retorn del futbol amb públic al Camp Nou. Aquest dijous, amb la compareixença de Jordi Cardoner, vicepresident primer, el club ha explicat que porta temps treballant en el projecte 'Espai Net i Segur' i ha revelat els passos a seguir per poder acudir a l'estadi culer quan aquest s'obri al públic amb reducció d'aforament.

"Hi haurà un formulari web per als abonats que servirà per entrar en un sorteig en cas que les peticions siguin superiors als seients disponibles. L'assignació de seients tindrà en compte l'agrupació familiar i després es procedirà a l'enviament d'entrades", ha explicat.

D'altra banda, Cardoner ha revelat que "14.875 abonats dels 83.116 del total no han demanat la compensació de l'abonament del Camp Nou" després de no poder assistir a l'estadi l'últim terç de la temporada passada, i que "18.510 abonats han demanat una excedència per a la temporada 2020/21".

Complicat per a la Champions

Un dels punts destacats és el retorn de públic a la Champions, ja que la UEFA permetrà decidir als clubs, en acord amb els governs locals, poder tenir públic limitat quan torni la fase de grups de la màxima competició europea a finals d'aquest mes d'octubre.

La consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, ha assegurat a RAC1 que veu "complicat" que hi pugui haver públic a les grades de l'estadi el proper 20 d'octubre en el primer partit de Champions que el Barça disputarà davant el Ferencvaros hongarès. "El context encara és complicat per la grandària i pel nombre de persones que representa el fet que hi hagi públic al Camp Nou. S'haurà de mirar molt i molt bé de cara a el futur. de cara al 20 d'octubre, estem molt a prop i és complicat", conclou.