Una tarda freda i plujosa a Göteborg i amb una mica de preocupació a l'Estadi Gamla Ullevi. El Barça femení vol guanyar aquest diumenge la final de la Women's Champions League i aixecar per primera vegada en la seva història la Copa d'Europa. Una final que es presenta amb alguns dubtes.

 

Pensant en la final

L'equip blaugrana ha saltat a la gespa de l'estadi suec al voltant de les cinc de la tarda. Pluja i menys de deu graus en una ciutat apagada per culpa de la pluja. Poc després que el Chelsea, el rival d'aquest diumenge, entrenés sobre la gespa del Gamla Ullevi, li ha tocat al Barça.

Cursa llarga, esprints, rondo, jocs de posició i jugades amb xuts a porteria. Un entrenament rutinari però que aquesta vegada ha tingut un regust especial. Sobretot perquè el Barça que aquest diumenge podria fer història a Suècia.

 

Però tot i aquesta sensació de nerviosisme que s'ha respirat a l'inici d'una sessió d'entrenament diferent, a mesura que la pilota ha anat agafant protagonisme les cares han canviat. De seriositat entre les jugadores a somriures i concentració. La mentalitat adequada abans d'una complicada final.

Molèsties d'Alèxia Putellas

Però en la prèvia del mateix entrenament el tècnic Lluís Cortés ja ha confirmat que "tenim algun dubte per a l'onze de demà". I un dels dubtes més clars és la presència a l'onze d'Alèxia Putellas. La migcampista de Mollet del Vallès ha entrenat en solitari, només mitja hora abans de tornar als vestidors, i amb un embenat a la cuixa esquerra. Segons informa el club, "Alèxia arrossega molèsties a la cuixa".

 

A banda del primer gran dubte en l'onze titular, el tècnic blaugrana també té d'altres dubtes segons com vulgui plantejar el partit. El Chelsea és un equip amb un gran potencial ofensiu, que es defensa molt bé, i en transicions ofensives són molt perilloses. També per aquests motius l'equip tècnic blaugrana encara té dubtes sobre quin onze presentarà aquest diumenge a la nit en el que serà el partit més important de la temporada.

La pilota començarà a rodar a partir de les 21 hores i el podràs seguir en directe a ElNacional.cat.

 

Imatge principal: El Barça femení entrenant a l'Estadi Gamla Ullevi de Göteborg / Bernat Aguilar