Comença la remodelació al Barça. Després de la victòria de Joan Laporta el passat 7 de març a les eleccions a la presidència blaugrana, ja es comencen a fer efectius els primers canvis dins del club.

Román Gómez Ponti i Albert Soler són els dos primers executius que deixen el Barça, segons avança RAC1. Canvis a l'estructura del club amb l'arribada de la nova junta directiva i nous càrrecs provisionals.

Robert Fernández Albert Soler Barça Efe

Albert Soler durant una roda de premsa / EFE

Cristina Belloque por Román Gómez Ponti

Gómez Ponti, que ocupava el càrrec de responsable dels serveis jurídics del Barça, i que és un dels investigats en el Barçagate, ja no ocupa el seu lloc al club. Vinculat al Barça des del juliol de l'any 2010, coincidint amb l'inici del mandat de Sandro Rosell, marxa després d'un turbulent final de mandat amb Josep Maria Bartomeu.

L'esclat del Barçagate, la investigació i la seva detenció han estat alguns dels factors clau per al final de l'etapa de Gómez Ponti al club. El seu lloc l'ocuparà Cristina Belloque, que és al club des del 2004, i ho farà de manera interina.

Óscar Grau CEO Barça FC Barcelona

Òscar Grau fent una presentació / FC Barcelona

Òscar Grau por Albert Soler

Qui tampoc ocuparà més el seu lloc de treball dins de l'entitat culer és Albert Soler, fins ara director de les seccions professionals, que va arribar al club al 2014 com a director de relacions institucionals. El càrrec de director d'esports professionals el tenia des del 2015, sent també un dels homes forts del futbol fins al 2017. Des d'aleshores es va encarregar de ser l'executiu responsable de les seccions de bàsquet, handbol, futbol sala i hoquei patins.

El lloc de Soler l'ocuparà Òscar Grau, fins ara director general del Barça. Grau també seguirà sent el CEO del club fins que Ferran Reverter assumeixi les seves plenes funcions a final de temporada. Qui també marxarà del club, però ho farà a final de temporada, segons l'Sport, serà l'actual director del futbol formatiu, Patrick Kluivert.

En els propers dies hi podria haver una nova reunió de la junta directiva i, amb ella, més canvis a l'estructura del club. Veurem quines són les noves decisions de la nova direcció del Barça.

 

Imatge principal: Román Gómez Ponti sortint de la comissaria de Les Corts / Sergi Alcàzar