Mestalla és un dels desplaçaments més complicats de la temporada i el Barça no ha estat capaç de superar aquesta prova. Els blaugrana han perdut per 2-0 contra un València que ha estat superior durant els 90 minuts i el liderat de la Lliga està en perill.

Sense generar ocasions de gol

Quique Setién va arribar a la banqueta blaugrana per donar un "impuls" a la campanya, però tot i que les intencions són bones, els resultats no acaben de convèncer. 1-0 just contra el Granada i un 1-2 'in extremis' contra l'Eivissa, de Segona B.

El duel contra els balears va ser realment preocupant. El Barça va fer, probablement, la pitjor primera part de la temporada i amb molts titulars sobre el terreny de joc, com Griezmann, De Jong i Sergi Roberto.

messi barça efe

En el matx d'aquest dissabte, Setién s'ha anat desesperant a mesura que anaven passant els minuts. I més amb el segon gol de Maxi Gómez. El Barça té un problema a la davantera, no sempre es pot ser tant depenent de Leo Messi, i les ocasions no arriben per una altra forma.

Un penal fallat, un pal, un travesser contra uns xuts tímids i sense perill. La balança estava clarament a favor del València i només els faltava marcar el gol. Ho han aconseguit i per partida doble. I el lluminós podria haver mostrat un resultat major si no hagués estat per les intervencions de Ter Stegen.

O s'ha de canviar el sistema de joc o s'ha de fitxar un '9', però el que està clar és que si es volen guanyar títols, el Barça no pot seguir per aquest camí. A més, si el Madrid guanya el seu partit contra el Valladolid aquest diumenge, els blancs seran els nous líders del campionat, i es posicionaran a tres punts dels culers.