Partit boig el que s’ha viscut aquesta tarda al Mini Estadi entre el Barça i la Reial Societat dirigida per Gonzalo Arconada (0-0). Tot i que el marcador no s’ha mogut al llarg dels 90 minuts, tant un com l’altre equip han gaudit de forces ocasions, principalment al llarg de la primera meitat. Amb aquest resultat, el Barça compartirà lideratge amb l’Atlètic de Madrid, amb 47 punts.

A les jugadores blaugrana només els servia una victòria per poder mantenir el liderat en solitari d’aquesta disputadíssima Lliga Iberdrola, però una gran formació defensiva de les txuri-urdin ha permès a l’equip basc endur-se un punt d’or de terres catalanes.

Domini sense premi

La jugadora blaugrana Martens ha estat la més destacada de tot el partit, arribant a ser un verdader maldecap per les defensores basques, tot i que les seves definicions no han estat precises per foradar la porteria de Quiñones. Nahikari García ha tingut la ocasió més clara per a les basques al minut 75,  amb una vaselina que ha vist porteria però que la linier, inexplicablement, ha anul·lat per un fora de joc gens clar.

El Barça ha respost ràpidament i 5 minuts després Olga García ha fet un xut potent des de fora de l’àrea que la portera Quiñones ha hagut d’estirar-se per poder aturar. Els minuts finals han sigut un autèntic setge a la porteria de la Reial Societat, però el marcador no s’ha mogut.

Després de 7 victòries consecutives i d’haver-ho guanyat tot al Mini Estadi, el Barça posa el fre i es deixa atrapar per el conjunt matalasser. La pròxima jornada les jugadores blaugrana hauran d’enfrontar-se amb el Santa Teresa, penúltim a la classificació.