El Barça ha caigut en el primer Clàssic de la temporada a l'Eurolliga contra el Reial Madrid (86-76). Els blancs han estat superiors i els blaugrana han estat massa irregulars i castigats per la seva precipitació.

Territori hostil per a Mirotic

Un dels noms de la nit ha estat el de Nikola Mirotic. El de Montenegro ha tornat a la que va ser casa seva en els seus inicis i la rebuda ha estat molt hostil. Els blancs el consideren un traïdor després de la seva aventura a l'NBA i veure'l amb els colors de l'etern rival.

El Madrid ha estat millor que el Barça, que només s'ha salvat al segon quart quan ha capgirat un marcador de 20 punts menys. Els de Laso han anul·lat per moments els catalans i Pesic no sabia com reaccionar a les cistelles de Campazzo, Randolph i companyia.

Amb la derrota d'aquest dijous, el Barça perd el liderat de l'Eurolliga i és segon, mentre que el Madrid es queda a la setena posició. Fins al moment, els catalans estaven firmant un gran inici en el torneig europeu.

El primer quart dels blaugrana ha estat desastrós, però han aconseguit el més difícil que és refer-se i inclús han marxat al descans al capdavant del marcador. Però el Madrid ha millorat en defensa a la segona meitat i ha estat més encertat sota la cistella.

El pròxim partit del Barça serà aquest diumenge contra l'Estudiantes i seria necessària una victòria per tornar a recuperar les bones sensacions i la dinàmica guanyadora.