El Barça intenta sobreviure al terratrèmol provocat per comissions del fitxatge de Neymar pel PSG, desvelades per la Cadena SER. La ràdio va informar que André Cury, treballador del club, va cobrar 6,6 milions d'euros quan Neymar va fer les maletes per canviar Barcelona per París. 

Ara, el club blaugrana "desmenteix haver abonat cap pagament a André Cury com a comissió de la sortida del jugador Neymar Jr.". En l'escrit, el Barça recorda que el davanter brasiler no va marxar després d'una negociació, sinó mitjançant el pagament de la clàusula de rescissió. Això deixaria els intermediaris sense ingressos.

El club admet que Cury segueix en nòmina "sense exclusivitat" i col·labora a través de la seva empresa per realitzar tasques de scouting. El comunicat també assegura que Cury va col·laborar amb el Barça per cristal·litzar fitxatges com els de Paulinho, Yerry Mina, Philippe Coutinho o Arthur Melo.

El Barça tanca el seu escrit indicant que "es reserva el dret d'emprendre les accions legals oportunes contra tots aquells que difonguin notícies falses sobre el club, en defensa de la seva imatge i dels seus legítims interessos".