El Barça de bàsquet va perdre aquest divendres a la pista de l'Armani de Milà (83-70) el seu primer partit a l'Eurolliga, fet que ha permès que el CSKA de Moscou se situï líder d'aquesta competició. Després d'un espectacular inici a Europa amb 5 victòries en 5 partits, els de Svetislav Pesic van caure davant dels italians per culpa d'un molt mal últim quart.

El duel va estar marcat per la gran actuació de l'espanyol Sergio Rodríguez i l'argentí Luis Scola, que van conduir els milanesos al triomf en la darrera fase del partit. Amb la victòria, el seu equip se situa tercer a l'Eurolliga.

Una de les claus del partit va ser la lesió de Brandon Davies, que es va retirar lesionat a 4.26 del final quan els de Ettore Messina guanyaven de només 4 punts (64-60). Sense el jugador estatunidenc, el Barça va ser incapaç d'atacar amb ordre durant molts minuts de l'últim quart, fet que Sergio Rodríguez va aprofitar per donar ales als seus companys.

Tomic va fallar dos tirs lliures en el darrer moment i en canvi el Milà va signar un gran parcial de 14-6 -amb dos triples inclosos- per sentenciar el partit i tallar en sec la ratxa d'imbatibilitat del Barça.

El proper compromís dels de Pesic a l'Eurolliga també tindrà lloc lluny del Palau Blaugrana. Serà divendres vinent a la pista del Zalgiris Kaunas lituà de l'exblaugrana Šarūnas Jasikevičius.