El Barça Lassa ha aconseguit el miracle (78-77). Ha pogut superar el Reial Madrid en el tercer partit de la final de l'ACB després d'una excel·lent segona part en què han aconseguit resistir als triples blancs i posar el 2-1 en contra. Els de Pesic volen aquesta Lliga i la següent cita és el pròxim divendres al Palau.

El Barça necessitava un miracle. Després del primer partit en què el Madrid va passar per sobre dels blaugrana (87-67) i un segon partit que es va escapar en l’últim segon després d’un triple de Carroll (81-80), el Barça buscava l’heroica al Palau Blaugrana. El d’avui podia ser el tercer i definitiu partit, però els catalans no es volien donar per morts.

Ambient calent i el Barça busca la remuntada

Els de Pesic no han començat gaire endollats i el Madrid ha deixat clar que no volia cap sorpresa.  Oriola ha calmat l’eufòria madridista amb un triple, però els blancs estaven més fins en la línia de tres mitjançat Carroll i Rudy Fernández.

Kuric Barca Madrid Final ACB @FCBbasket

L’ambient al Palau estava calent i era una olla de pressió cada vegada que la pilota estava en possessió del Madrid. Els jugadors madridistes no tremolaven, estan acostumats a ambients hostils. A mesura que anaven passant els minuts, el Barça es trobava més còmode i ha trobat la fórmula d’aturar els atacs del Madrid.

Com de costum, Sergio Llull ha estat un dels que més perill ha generat, però el Barça ha aconseguit sobreposar-se a les adversitats. El segon quart ha estat desastrós dels blaugrana que han anat de més a menys. La dinàmica era bona, però s’han anat adormint i els blancs han vist la ferida i ho han aprofitat.

El tercer quart, el punt d’inflexió

Triples letals de Thompkins i el Barça que perdia boles imperdonables. Els jugadors s’han anat als vestidors, però la xerrada de Pesic no ha resultat efecte, ja que en el tercer quart, els catalans no reaccionaven per al moment. El punt d’inflexió ha arribat a l’equador del tercer quart quan els blaugrana han aconseguit aturar els atacs del Madrid i han retallat diferències amb les grans accions d’Heurtel.

Campazzo Oriola Barca Lassa Madrid Final ACB @RMBaloncesto

@RMBaloncesto

El Palau vibra, el Barça s’anima i tot és possible. Taylor falla des de la línia de tres i Singleton anota. Els de Pesic estaven davant els seus millors minuts, però el Madrid és molt Madrid. Campazzo i Carroll han tornat a augmentar la distància, però el conjunt català ha resistit i ha marxat amb un 56-58.

I arriba el quart quart, era ara o mai. El Barça necessitava capgirar la situació i guanyar el partit per forçar el quart partit. Llull falla un triple quan el Barça perd d'un punt i quan faltava un minut. Singleton és l'heroi que posa el 78-77 just després. Hi ha esperança blaugrana per guanyar la Lliga.