El Barça juvenil serà als vuitens de final de la UEFA Youth League després de certificar la seva classificació contra el PSV a Eindhoven (1-1). Amb 11 punts, els de Denis Silva seran primers passi el que passi en l'última jornada de la fase de grups, de manera que eviten la ronda de setzens, que sí que hauran de disputar els segons classificats.

A Holanda, el juvenil blaugrana s'ha avançat amb un gol des de fora de l'àrea d'Anssumane Fati quan només s'havien disputat 8 minuts de partit. Més tard ha tingut l'ocasió d'ampliar el seu avantatge de penal, però el porter local ha aturat la pena màxima a Jandro Orellana.

El PSV, entrenat per l'ex davanter del Reial Madrid Ruud Van Nistelrooy, ha buscat l'empat a la desesperada i l'ha trobat en el minut 74, quan Vertessen ha aprofitat una assistència d'Ihattaren per batre Arnau Tenas.

En l'altre partit del grup, el Tottenham ha perdut a casa contra l'Inter de Milà (2-4), de manera que es jugarà l'accés als setzens al Mini Estadi contra el Barça. Els anglesos tenen 6 punts i el PSV, que jugarà contra l'Inter a Itàlia, 5.