El juvenil del Barça camina amb pas ferm a la UEFA Youth League, la Champions de la categoria, després de superar per la mínima l'Inter de Milà al Miniestadi (2-1).

El partit contra els italians també serveix per veure el debut a Europa de Moriba Kourouma, més conegut com Iliax, un migcampista de només 15 anys que està despertant molts elogis a La Masia. El jove talent blaugrana només ha necessitat tres minuts en justificar la decisió de jugar amb els 'grans' regalant el primer gol a Konrad.

El Barça ha encarrilat el partit en els primers compassos. Nils, poc després de complir-se la primera mitja hora de joc, ha fet el segon gol amb una jugada individual a la sortida d'un córner. Els futbolistes de Denis Silva han tingut ocasions per lligar els tres punts, però la falta d'encert ha despertat els italians.

L'Inter ha retallat distàncies a la segona part amb un penal molt discutible. El 2-1 li ha donat vida i el Barça ha acabat protegint un premi que el consolida al capdavant del Grup B. El pròxim 6 de novembre, contra el mateix Inter, els blaugrana tindran l'oportunitat de segellar la seva condició de líders.