A banda del de Kylian Mbappé, el que apunta a ser també un dels possibles serials de l'estiu és el que pot protagonitzar Rafael Leao, futbolista a qui el Milan va blindar l'any 2023 fins a 2028, però fixant-li una clàusula de rescissió que està donant molt a parlar.

Concretament, l'entitat italiana ha precisat la xifra per alliberar la seva estrella en els 150 milions d'euros, però, tot i que és una suma molt elevada, el diari Sport ha confirmat que el FC Barcelona no està fora de la carrera per a executar-la. De fet, informa que la venda de Barça Studios reportaria un benefici suficient al club culer per a abordar una operació galàctica per tal de dinamitar una davantera pràcticament morta.

Rafael Leao Milan / Foto: Europa Press
Rafael Leao, celebrant un gol amb el Milan / Foto: Europa Press

Rafael Leao, l'esperança culer

Fins a la data, és només Lamine Yamal qui està oferint un rendiment d'acord amb les expectatives del conjunt culer. La irregularitat de Lewandowski, la de João Félix i les lesions han deixat la pólvora ofensiva culer més mullada que mai, però amb la venda d'actius audiovisuals del club, més el possible ingrés que de 200 milions d'euros que el Barça planeja fer amb vendes, també segons informes del diari Sport, el club podria optar per dinamitar la seva plantilla amb arribades de gran calibre com ho seria, per exemple, la de Leao.

De fet, a banda de Lamine Yamal, el qui es destaca ara com una de les millors armes ofensives del Barça, a banda d'un Robert Lewandowski molt aïllat, és Ferran Torres, un futbolista que havia despertat molta polèmica durant la darrera temporada per les seves insuficients prestacions i que, a base d'esforç i de confiança en si mateix, s'ha guanyat el perdó de l'afició.

Ferran Torres celebra un gol seu durant el Betis - Barça / Foto: Europa Press
Ferran Torres, celebrant un dels seus tres gols durant el Betis - Barça / Foto: Europa Press

João Félix, sacrificat

I mentre el Barça segueix apuntant a la seva agenda de futuribles noms d'estrelles portugueses, el qui, segons el portal web donbalon.com, hauria de caure de la plantilla blaugrana si s'inclou Rafa Leao és João Félix. Mentre que amb Cancelo el Barça té clar que se'l vol quedar en propietat, amb Félix també agradaria fer-ho, però la cosa estarà més complicada.

Les expectatives de venda de l'Atlètic de Madrid sobre el seu futbolista superen folgadament les de compra del Barça. En el cas de Cancelo, aquestes rondarien els 25 milions d'euros, però pel que fa a João Félix, el club pensaria a prolongar la seva cessió en comptes de tractar de quedar-se'l en propietat. Tot, mentre a la bústia culer arriben ofertes molt importants com els 70 milions d'euros que hauria ofert el Tottenham per Raphinha o els 117 que, des d'Anglaterra, s'assegura que el Chelsea estaria disposat a pagar per De Jong.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!