Vespre d'alegria al Palau Blaugrana. El Barça d'handbol s'ha proclamat campió de la Lliga ASOBAL després de guanyar el Quabit Guadalajara (40-24) i, una temporada més, demostra que és el rei d'aquest esport a Espanya.

Els homes de Xavi Pascual s'enduen la Lliga per novè any consecutiu i ho fan per la porta gran, ja que han guanyat els 23 partits disputats fins ara a la competició domèstica.  Per trobar un campió diferent cal remuntar-se a l'any 2010, quan el Ciudad Real va aconseguir l'últim títol abans de l'inici de l'hegemonia blaugrana.

Aquesta temporada, a més, el Barça aconsegueix un nou rècord després de proclamar-se campió amb 7 jornades d'antelació. El curs passat va ser el propi equip de Pascual qui va establir la millor marca enduent-se la Lliga quan encara quedaven 6 partits.

La Champions, objectiu prioritari

Després d'aconseguir la Supercopa de Catalunya, la Supercopa d'Espanya, el Mundial de Clubs, la Copa ASOBAL i la Lliga; ara els blaugrana se centren en les dues últimes competicions del curs.

El primer repte serà la Copa del Rei, que es disputarà del 5 a 7 d'abril a Alacant i on el Barça també és clar favorit. El plat fort de la temporada, però, és la Champions. Els de Xavi Pascual ja esperen rival als quarts de final -serà el Rhein-Neckar Löwen o el Nantes- per seguir avançant en una competició que no guanyen des de la temporada 2014/15.