El Barça ha complert el tràmit. Després del ridícul d'Anfield, els blaugrana han mostrat l'amor propi que tenen i han guanyat per 2-0 el Getafe amb els gols d'Arturo Vidal i Messi. Els culers no han celebrat pràcticament les dianes i l'ambient al Camp Nou ha estat fred.

Sense la il·lusió de la Champions

Quan la teva principal il·lusió de la temporada és guanyar la Champions i aquest somni s’esvaeix en l’últim moment dol. El desastre de Liverpool va arribar a fer més mal inclús que la desfeta de Roma perquè els anglesos no havien marcat a Barcelona i perquè no comptaven amb dues de les seves estrelles, com són Salah i Firmino, per a la tornada.

Coutinho Barca Getafe EFE

Jugar el partit contra el Getafe d’aquest diumenge era una tasca complicada. Trobar motivació per un matx d’aquestes característiques i circumstàncies no és senzill i s’ha pogut comprovar des del primer minut. Ambient fred en una tarda càlida a Barcelona i en què els crits dels turistes han destacat més que els dels locals.

Sembla que els ànims de la plantilla sigui de final de campanya, tot i que queda per disputar la final de la Copa del Rei, però el que està clar és que l’Orelluda genera més interès i més ambició. No va poder ser i la sisena Champions haurà d’esperar almenys un any més per tornar a l’Estadi.

La fluixa temporada de Coutinho i les seves poques aportacions sobre la gespa l’han portat a ser el futbolista diana per totes les crítiques. Aquest diumenge, totes les pilotes que tocava els xiulets anaven augmentant. Després a la segona part han desaparegut i els aficionats s’han centrat a animar a l’equip. El brasiler ha marxat amb problemes musculars i el Camp Nou ha volgut acomiadar-lo amb aplaudiments.

Segona part intranscendent

Busquets i Rakitic han estat desubicats en el mig del camp i l’únic que podia generar perill era Messi. L’argentí ha mostrat que el Barça també té amor propi i s’ha posat l’equip a les espatlles. El gol dels blaugrana ha sorgit després d’una centrada del ‘10’, però les ocasions fins llavors havien estat escasses.

Messi Barca Getafe EFE

La segona part ha estat avorrida i en què els catalans movien i movien la pilota, però el marcador no s’ha mogut. Malcom ha tingut una ocasió claríssima en els primers trams del segon temps i després Messi ha provat fer un gol de fantasia, però la defensa ha estat molt atenta.

Al final, Messi ha ampliat la diferència al lluminós i el Barça s'acomiada del Camp Nou en l'últim partit de la temporada.