El Barça guanya amb contundència el partit d'anada de les semifinals de la Womens Champions League contra el Wolfsburg (5-1). Un nou partit històric al Camp Nou que dona a les blaugrana bitllet i mig per ser a la final de Torí.

El recital del Barça amb els quatre primers gols

El Barça ha tornat a sortir amb ganes i sabent que jugar al Camp Nou, aquesta vegada amb un nou rècord d'assistència i davant de 91.648 espectadores, era un extra. Però és que el que s'ha vist aquesta tarda d'abril al feu culer ha estat un recital que durant molts anys s'ensenyarà al món del futbol. Les jugadores del Barça s'han vestit de campiones per fer rememorar aquells anys formidables que els culers quedaven embadalits amb els futbolistes de Pep Guardiola.

Però aquesta vegada han estat les jugadores de Jonatan Giráldez les que han meravellat amb el seu futbol i la seva ambició. En els primers segons de joc Alexia Putellas ha estat a punt de fer el primer gol. Però ha estat Aitana Bonmatí la que al tercer minut de joc i després de sorprendre la defensa rival ha fet pujar el primer gol al marcador.

Graham Hansen Aitana Bonmati Barca femenino Wolfburgo FC Barcelona
Caroline Graham Hansen i Aitana Bonmatí celebrant el primer gol del Barca / FC Barcelona

El Barça ha començat dominant en el futbol i en el resultat. Però l'avantatge culer ha anat en augment. Fridolina Rolfö, assistenta en el primer gol, ha estat a punt de fer el segon gol abans dels 5 minuts. Igual que Ana Maria Crnogorcevic, un perill constant des de l'extrem esquerre. I al minut 10, genialitat de Caroline Graham Hansen des de l'altre extrem per fer pujar el segon gol al marcador.

Una exhibició d'un Barça que s'ha crescut davant d'un rival totalment atordit i que s'ha anat empetitint a mesura que passaven els minuts. I després de les intervencions providencials d'Irene Paredes i de la portera de Sandra Paños a les tímides ocasions de l'alemanya Svenja Huth, el Barça ha tornat a càrrega.

Tres intents de Patri Guijarro des de lluny i la confirmació que el Barça estava fent un recital de futbol. Passada la mitja hora, jugada descomunal de la lateral Marta Torrejón i gol de Jenni Hermoso. El tercer. I cinc minuts després, passada a l'espai que arriba als peus d'Alexia Putellas, i la millor jugadora del món defineix amb certa incògnita, però després que la pilota toqués la portera rival i el pal de la porteria, la futbolista catalana ha afusellat sobre la línia per fer el quart gol. El domini del Barça ha estat tan gran que el 4-0 ha estat el sorprenent marcador al descans.

Barca femenino FC Barcelona
Les jugadores del Barça després d'un dels gols / FC Barcelona

El Barça remata el Wolfsburg

I si a la primera meitat les jugadores del Wolfsburg han estat totalment desbordades per un Barça intractable, a la segona meitat el guió no ha canviat gens. Les alemanyes han sortit al camp a competir, però les blaugrana han seguit creant perill constant.

Crnogorcevic ha marcat a la represa, però el seu gol ha estat anul·lat per un fora de joc. Marta Torrejón ha tingut una ocasió claríssima que ha desaprofitat, Irene Paredes ha pogut marcar de cap, Alexia ha fallat des de dins l'àrea i novament Crnogorcevic ha tingut el gol de la maneta a les seves botes. Però al Barça li ha faltat eficàcia en aquest bany de futbol.

Graham Hansen Barca femenino Wolfburgo FC Barcelona
Caroline Graham Hansen celebrant un gol contra el Wolfburgo / FC Barcelona

I quan el Barça ha abaixat una mica el ritme just abans dels primers canvis a falta de 20 minuts per al final, ha arribat el gol del Wolfsburg. Jill Roord ha fet el gol visitant, que ha estat anul·lat per fora de joc, però el VAR l'ha validat.

Aleshores han entrat al camp Asisat Oshoala i Claudia Pina, i en la primera ocasió que han intervingut les dues jugadores, la pilota ha acabat tocant el travesser. Mariona ha tornat a jugar després de la lesió. Però si Oshoala ha tingut el seu gol a tocar, qui l'ha marcat per partida doble ha estat Alexia, però ara des del punt de penal. I ja és la màxima golejadora de la competició.

El Barça ha golejat i s'ha imposat al Wolfsburg, el millor club alemany. I les blaugrana confirmen que segueixen invictes aquesta temporada i ja sumen la seva victòria número 40 de manera consecutiva. La tornada serà dissabte de la setmana vinent a Alemanya.

Imatge principal: Les jugadores del Barça celebrant un gol contra el Wolfsburg / FC Barcelona