El Barça ha aconseguit una gran victòria contra el Fortuna Hjörring (4-0) als vuitens de final de la Women's Champions League amb un hat-trick de Jenni Hermoso i un altre gol d'Alexia. Les blaugrana s'apropen als quarts de final i tenen l'objectiu de seguir avançant rondes per arribar a l'anhelada final.

Molt superiors

Les de Cortés han estat molt superiors contra el Fortuna aquest dimecres a l'Estadi Johan Cruyff i han tornat a demostrar el gran nivell al qual estan. Per primera vegada, el Barça s'ha enfrontat contra un club de Dinamarca i, per tant, no hi ha cap precedent que servís com a estadística.

Després d'aquest resultat, el Fortuna necessita un miracle per a remuntar i el Barça és un dels grans favorits en aquesta Champions. Graham ha estat la més solidària aquest dimecres a la tarda i és que ha donat totes les assistències a Hermoso.

Les culers han pogut acabar amb un marcador més ampli, però al final els ha faltat més encert de cara a porteria. Han xutat fins a un total de 17 vegades i han tingut fins a onze córners favorables. El matx del Barça ha estat molt sòlid i han solucionat el duel per la via ràpida. El primer gol de la davantera ha arribat al minut 12 i el segon ha estat sis minuts més tard. Al 57', ha tornat a marcar i al 82', Alexia ha tancat el lluminós.

Les daneses han generat poc perill a Paños i només han tingut un parell de contraatacs per fer mal. A la segona part, Cortés ha donat entrada a Hamraoui, Serrano i Losada per tenir encara més control i aires nous. Amb les seves entrades, la pressió ha estat més intensa.

El precedent d'aquesta eliminatòria va ser la golejada per 8-2 a l'Eindhoven. A la Primera Iberdrola, el Barça acumula 17 partits consecutius guanyant i són les líders en solitari.

Imatge principal: Hermoso celebrant un gol / EFE