El Barça Femení ha finalitzat la seva trajectòria europea en quedar eliminat en la tornada de les semifinals de la Women's Champions League contra el PSG, que ha tornat a doblegar les blaugranes (2-0). Un gol de penal i un altre en pròpia porteria han sentenciat un Barça lluitador en el seu millor resultat històric a Europa.

Al Barça li ha penalitzat molt la derrota de l'anada al Miniestadi (1-3), resultat que ha acabat sent un llast per a les blaugrana, però per damunt de tot ha quedat plasmada la superioritat d'un PSG que presenta la seva candidatura per ser campió d'Europa, a la final l'1 de juny al Cardiff Stadium. L'equip de Xavi Llorens ha estat més atrevit i valent que en l'anada, on es va veure un Barça cohibit, però a París la bona disposició i ànim li ha arribat fins a la segona part, en la que el PSG ha passat per damunt de les blaugrana.

En el partit més important de les jugadores del Barça, les blaugrana han aguantat el gegant francès, especialment en una primera part que han estat bé defensivament encara que poc resolutives en atac. Després d'una bona primera meitat de l'equip de Llorens, el millor fons de l'equip francès les ha portat a dominar el partit i a tenir més presència en el camp del Barça fins a resoldre el matx. Gol de Delannoy després d'un penal dubtós i amb el Barça bolcat a l'atac, sentència en pròpia porteria de les blaugrana. Fita històrica, gran competició i a millorar l'any vinent.