El Barça de futbol sala ha guanyat la tercera Champions League de la història de la secció després de superar ElPozo Múrcia per 2-1 a la final, que s'ha disputat al Palau Blaugrana. Els gols de Ferrao i Jesús Aicardo en els primers 10 minuts de partit, sumats a les brillants intervencions de Dídac Plana a la segona part, han servit perquè el conjunt d'Andreu Plaza s'hagi endut un duel històric pel context –la pandèmia del coroanvirus– i els contendents, dos equips de la lliga espanyola de futbol sala.

Com dèiem, els blaugrana, campions els anys 2012 i 2014 davant del Dinamo de Moscou, s'han avançat gràcies a un golàs de Ferrao, que ha batut el porter dels murcians amb una espectacular i potent xut de volea desviat per les cames d'un defensa. La diana del brasiler ha encetat uns minuts de frenesí culer que Aicardo ha culminat signant el 2-0 amb un xut ajustat amb l'esquerra.

ElPozo disputava la segona final de la Champions de la seva història –la primera la va perdre–, de manera que la seva motivació era màxima. Així, a la segona part els murcians han donat guerra gràcies a Santana, però les intervencions de Dídac (i la sort dels campions i dels pals) s'ha aliat amb el Barça, que ha sabut defensar l'avantatge amb ungles i dents en els darrers compassos.

Sense públic, a l'inici de la temporada i contra un rival de la Lliga. Sigui com sigui, el Barça s'ha refet després de la seva última final de la Champions, que va perdre contra el Kairat Almaty l'any 2015, i ha superat el seu rival per excel·lència per donar una alegria als culers, que aquest diumenge han hagut de seguir el partit des de les seves cases. Qui també haurà celebrat el triomf és Josep Maria Bartomeu. Aquesta Champions podria ser l'últim títol del president al capdavant del club.