El filial del Barça ha aconseguit una voluminosa golejada per 12 gols a 0 a l'Eldenc en un partit en què no han tingut rival sobre la gespa. Els de Gerard López no han tingut pietat contra el cuer del grup III de la Segona Divisió B i segueixen al capdavant de la classificació.

Una primera part arrassadora

L'inici de partit del Barça ha estat molt potent. El Miniestadi, que comptava amb unes de les entrades més baixes de la temporada, ha pogut contemplar 7 gols en només 23 minuts (del 7 al 30); i és que tot i que en els primers compassos del matx els visitants han intentat sorprendre el Barça, els culers no han tingut cap mena de pietat i en un obrir i tancar d'ulls han marcat tres gols, obra de Romera, Alfaro i Carbonell.

Lluny d'afluixar, el filial ha seguit amb molta voluntat ofensiva i abans de la mitja hora de joc ja havia marcat quatre gols més. Gumbau, de penal, Romera, en dues ocasions més, i Alfaro han tornat a veure porteria després de molts desajustaments defensius de l'Eldenc i molt encert de Cucurella al lateral esquerre. I Alfaro, abans de marxar al descans, també ha completat el seu 'hat-trick' firmant el vuitè gol de la tarda.

La màxima golejada històrica del Barça 'B' era de 8 gols a 1, la temporada 92-93, davant el Vila-real, fet pel qual l'únic que havia de fer el club blaugrana si volia superar-la era mantenir el marcador tal com estava fins al moment. Per aquest motiu, i tenint en consideració la difícil situació de l'equip d'Alacant, el més normal era que els locals deixessin de prémer l'accelerador.

Compassió moderada

I així ha estat. Tot i que al minut 3 de la represa Perea ha marcat la novena diana, els segons 45 minuts han transcorregut amb molta tranquil·litat i amb un joc de mig de camp en comptes d'àrees que ha frenat el ritme frenètic de la primera part. I en aquest panorama, l'Eldenc ha comptat també amb alguna oportunitat per veure porteria.

El final del partit, però, ha tornat a estar protagonitzat pels gols locals. Kaptoum, Cardona i Abeledo, aquest últim durant el minut d'afegit, han arrodonit la màxima golejada històrica del Barça i han deixat molt tocat a l'Eldenc.

La delicada situació de l'Eldenc

7 entrenadors en una temporada i més de 50 jugadors utilitzats fins al moment és una clara demostració que la temporada de l'Eldenc està essent per a oblidar. 14 punts en 32 jornades (de les quals han perdut en 24), només 22 gols fets per 80 d'encaixats i 4 derrotes en els últims 5 partits dibuixen una situació difícil de viure i no desitjable per a ningú.

Pràcticament descendit, la derrota d'avui suposa una culminació dolorosa que s'ha fet més que explícita en forma de llàgrimes dels jugadors valencians. Els futbolistes del filial del Barça han intentat animar-los, però el mal ja estava fet i en determinades ocasions no hi ha consol que valgui.