Dia complicat en l'entorn del Barça després que la SER hagi difós proves que confirmarien que el club hauria utilitzat l'empresa I3 Ventures per crear comptes falsos a les xarxes socials per difamar contra els crítics. La notícia, que ha creat nerviosisme dins del club, ha continuat amb un comunicat del Barça defensant la seva posició i la desvinculació amb aquests bots. Però la cosa no ha acabat aquí i just després que la SER hagi publicat els documents que implicarien el Barça en aquesta trama de desprestigi contra jugadors, exjugadors, exentrenadors i membres de l'oposició de Josep Maria Bartomeu o de l'entorn, ha arribat la clausura. 

Concretament l'empresa I3 Ventures, contractada pel Barça per "monitoritzar i fer tracking de les xarxes socials del club", ha suspès immediatament la seva pàgina web. També la seva empresa mare, Nicestream, ha tancat el seu lloc web aquesta matinada. Hores després, les han reobert.

I3 Ventures web tancada

Dos moviments ràpids per part d'aquestes empreses relacionades amb la trama de presumpte difamació contra l'entorn crític del Barça. Veurem com evoluciona el cas i si Bartomeu finalment surt a parlar per defensar la seva complicada posició o per confirmar les informacions.

Resum: L'escàndol del Barça amb I3 Ventures