La secció d'hoquei del Barça segueix dominant a Espanya. A Reus ha guanyat la seva quarta Copa del Rei consecutiva en un nou exercici de superioritat contra el que tradicionalment ha sigut un dels rivals més forts: el Liceo gallec. Els d'Edu Castro han completat una gran Copa i després d'eliminar al Noia (4-2) als quarts de final, el Caldes (4-2) a les semifinals i de superar al Liceo (1-4) a la final han conquerit la 23ª Copa del Rei.

Després d'uns primers minuts d'igualtat absoluta, els gallecs han avisat en dues accions la porteria de Egurrola però els culers es defensaven bé. Amb aquesta igualtat s'arribava al descans, i el marcador encara no s'havia mogut.

barça hoquei campions copa @fcbhoquei

@FCBhoquei

Vendaval blaugrana a la segona part

Tot just començar la segona part el Barça encarrilava la final amb un gol de Pau Bargalló al minut 28. Set minuts després Marc Gual feia el segon i el Barça començava a acaronar una nova Copa, però els blaugrana no han baixat el peu de l'accelerador. Joao Rodrigues i Pablo Álvarez, en dos minuts, sentenciaven el partit i el Liceo només ha pogut maquillar el marcador amb un gol en el darrer minut de Martin Payero.

Egurrola, de rècord

El porter i capità del Barça ha sumat una nova Copa del Rei al seu palmarès, la onzena, ha igualat a Jordi Trias com a jugador amb més Copes de la història, un rècord que Trias, exjugador de l'Espanyol d'hoquei mantenia des de 1962.