El Barça ha aconseguit guanyar aquest dijous l'Atlètic de Madrid a les semifinals de la Supercopa d'Espanya en una gran primera part de les blaugrana (2-3). Les matalasseres han intentat revertir la situació a la segona part, però la fortalesa de les catalanes no els ha permès capgirar el marcador.

Tonni Duggan ha obert la llauna en el minut 3, però Patri Guijarro s'ha encarregat d'igualar el marcador en el minut 12. Encara en la primera part, Martens i Oshoala han marcat el segon i el tercer gol, respectivament.

Charlyn ha fet la seva diana en el minut 61, però el Barça s'ha encarregat d'aguantar el resultat i ja pot dir que és a la final de la Supercopa. Serà un partit que es disputarà el diumenge contra la Reial Societat.