El Barça encara no és campió. L'Atlètic de Madrid guanya el València al Wanda Metropolitano i ajorna la celebració blaugrana (3-2).

Fermesa matalassera

Els culers han mirat el partit de l'Atlètic de reüll i han confiat fins al minut 81 amb proclamar-se campions aquest dimecres, però els matalassers no s'han rendit en cap moment i deixen la decisió de la Lliga pel cap de setmana. Els del Cholo Simoene han guanyat amb patiment contra un València combatiu que es continua jugant una posició per a la Champions League.

Morata ha obert la llauna al minut 9, però Gameiro, exmatalasser, ha igualat les forces abans del descans. Un empat just, però que ha anat canviant perquè s'ha vist immediatament després de començar el segon temps un gol de Griezmann gairebé definitiu.

Gameiro Atlètic de Madrid València EFE

Confiança culer

Al minut 77, ja amb el partit gairebé acabat, Saúl ha fet unes mans dins l'àrea que s'han xiulat justament com a penal gràcies al VAR, i que Parejo ha transformat. Tot i el nou empat i la il·lusió culer, Correa, quatre minuts després, ha esvaït els dubtes quan ha fet un golàs per donar-li els tres punts a l'Atlètic de Madrid.

No serà a la jornada 34, sinó que el més probable és que sigui a la 35 que el Barça es proclami campió. Dissabte vinent juga l'Atlètic a les 16.15h contra el Valladolid i a les 20.45h el Barça té la seva oportunitat al Camp Nou contra el Llevant. Si l'Atlètic perd, el Barça seria campió abans del seu partit. Si no fos el cas, el Barça hauria de guanyar el Llevant per aixecar la seva 26a Lliga.