El passat estiu Arthur Melo va marxar per la porta del darrere de can Barça i va rebel·lar-se en les últimes setmanes de temporada. Josep Maria Bartomeu i la seva junta directiva el van facturar cap a Torí en un intercanvi amb la Juventus per Miralem Pjanic per resoldre els problemes econòmics. Arthur va ser maltractat, com un objecte d'un gran valor, i va ser venut a canvi d'una gran suma de diners​.

Ara, uns mesos després d'aquell traspàs i també de la derrota blaugrana contra la Juve, Arthur ha parlat sobre el Barça en una entrevista al Marca: "Hi va haver més soroll de què m'hagués agradat". El brasiler, tot i que vol passar pàgina de tot plegat, assegura que "és difícil parlar. Jo tinc la meva versió, la meva història i m'hagués agradat que alguna cosa hagués estat diferent, però igual per a ells tot va ser com havia de ser. I segurament creuran que havien de fer les coses com les van fer".

S'extreu de les seves paraules que Arthur encara està molest amb el Barça. Però també vol recordar tot allò que va treure'n de positiu del Camp Nou: "Em quedo amb totes les coses bones que van passar al Barça, un club on em vaig sentir molt estimat per tota la gent i la veritat és que ara vull mirar cap endavant aprenent dels errors de tots".

messi arthur barça efe

Arthur celebrant un gol amb Messi / EFE

Però també ha volgut posar l'accent en el tracte del club cap a Leo Messi, que va passar poques setmanes després del seu cas. "Em sorprèn la falta de respecte que han tingut amb Leo", ha afirmat tot apuntant directament cap a Bartomeu.

Arthur es desfà en elogis cap a Cristiano

Arthur Melo també ha dit la seva sobre Cristiano Ronaldo, que ha sorprès molt gratament a l'exblaugrana: "El que més m'ha sorprès és la forma en la qual treballa. Jo ja ho sabia perquè la gent parla, el món del futbol és petit i t'ho van comentant. Et diuen el que fa, però quan ho veus de prop és impressionant. Hi ha dies en què arribem a les dues del matí perquè hem jugat tard i es posa a entrenar".

Arthur, a més, afegeix: "Des que vaig arribar m'ha ajudat molt perquè parlem el mateix idioma. Sempre està a prop i m'ajuda, per exemple, en coses que no he entès. En el menjar també, fins i tot em diu què he de menjar. Que si això no, que allò altre em vindria bé. Es preocupa pels altres, sempre intenta ajudar".

 

Imatge principal: Arthur Melo en el dia de la seva presentació al Barça amb Josep Maria Bartomeu / EFE