El futur de Ferran Torres continua sent un motiu de discussió. La seva continuïtat en el Barça no està en absolut garantida, i Joan Laporta i Deco es mostren interessats en negociar qualsevol oferta que arribi pel '7', sempre que sigui prou raonable. Però està clar que no és una peça intocable, malgrat haver realitzat la seva millor campanya quant a xifres. De fet, ara mateix fa la sensació de ser l'última opció en les rotacions per a l'atac.

🔴 Barça - PSG avui, en DIRECTE | Segueix el minut a minut del partit de la Champions League
 

Va tenir la mala sort de caure lesionat quan es trobava en el seu millor moment, i això ha provocat que l'avancin companys com Lamine Yamal, Raphinha Dias i Joao Félix. Xavi Hernández sempre ha confiat en 'El Tauró', però la seva possible sortida a final de curs provoca que l'extrem de 24 anys d'edat sigui entre els candidats a anar-se'n. I encara que el tècnic de Terrassa es quedi, en el Camp Nou s'asseuran a discutir un possible acord.

Ferran Torres celebracion gol Barca
Ferran Torres/ FC Barcelona

Volen aprofitar que s'ha revaloritzat per aconseguir una important compensació econòmica, i així poder recuperar una part important de la inversió que van realitzar el mes de gener de 2022, quan va ser firmat procedent del Manchester City de Pep Guardiola. I els grans admiradors de l'ex del València es troben precisament en la Premier League, on ha estat col·locat en els plans del Tottenham Hotspur o de l'Aston Villa.

I també de l'Arsenal, que ara mateix seria el conjunt que més fort aposta per Ferran, per petició de Mikel Arteta. El mànager basc valora molt positivament la polivalència de l'internacional espanyol, que pot ocupar qualsevol demarcació de la parcel·la ofensiva, i creu que seria un reforç excel·lent, i a un cost assumible. I el Barça ja hauria rebut una primera temptativa valorada en 20 milions d'euros fixos, i 10 més en funció de diferents variables.

Ferran Torres

Una quantitat que no ha estat suficient per convèncer Laporta i Deco de què permetin la fuga de Torres, així que demanaran més diners per consentir el seu comiat, i que posi rumb a Londres.

El Barça taxa Ferran en 50 'quilos'

Per ser més concrets, la xifra que el Barça sol·licitarà per Ferran és de 50 'quilos', més o menys el mateix que va costar al seu dia. Els 'gunners' ja saben quin és el preu a pagar, així que estan obligats a millorar considerablement la seva última proposta.

O altrament, Torres no podrà arribar a l'Emirates Stadium.