Si fa uns dies la UEFA va fer ronda de consultes als diversos governs de cada regió que acollia algun partit dels vuitens de final de la Champions Legaue pel tema coronavirus, com va ser el cas de Catalunya, la resposta és clara: el Barça-Nápols es pot jugar al Camp Nou. Així ho ha reconegut Josep Maria Argimon, secretari de Salut Pública, a RAC1.

"Crec que es podrà jugar amb normalitat", ha defensat Argimon. "Aquesta setmana la situació és millor que la setmana passada", ha afegit per confirmar el seu argument positiu per dur-se a terme el partit al Camp Nou. "Es pot jugar el partit, és a porta tancada i segueix tots els protocols de la UEFA, que són molt estrictes. Hi haurà un màxim de 350 persones al camp", ha conclòs per confirmar les garanties per a la disputa del matx.

La UEFA va sentir totes les parts, a banda de veure com el president del Nàpols, Aurelio De Laurentiis, va llançar una amenaça: "Espero per ells, que són amics, que si anem allà no passi res. Si no, com deien a 'El Gladiador', 'es desencadenarà l'infern'".

Mertens Insignie Napols Barca Champions EFE

Mertens i Insigne celebrant el gol del Nàpols contra el Barça en el partit d'anada

Tres dies abans del partit, el Barça ja escalfa motors, igual que el Nàpols, que té el dubte de Lorenzo Insigne, la seva estrella. L'enfrontament, dissabte 8 d'agost a les 21 h.