El Reial Madrid ha vist com la seva planificació esportiva corria un seriós risc en les últimes hores. I és que el núvol de l'Aràbia Saudita ha tornat a sobrevalorar el Santiago Bernabéu en les últimes hores, després que David Alaba hagi rebut una oferta molt important per anar-se'n a la lliga saudita. El defensa austríac ja va rebre una oferta a començaments d'estiu, una oportunitat que Alaba va desestimar. En aquesta ocasió, l'oferta era superior, i amb ja molts moviments realitzats que demostren que l'Aràbia Saudita va seriosament.

A més, el Reial Madrid li ofereixen 40 milions d'euros, una quantitat molt important per un jugador que va arribar a cost zero al Santiago Bernabéu i que està ja a prop de la seva retirada. Finalment, ni al jugador ni al club blanc no els interessa l'operació, que ha estat desestimada.

David Alaba Reial Madrid gest OK / Foto: Europa Press
David Alaba, en un partit del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Alaba, clau per la lesió de Militao

El menys interessat és el Reial Madrid, que després de perdre per lesió a Militao per a pràcticament tota la temporada per una ruptura de lligaments del genoll no es pot permetre perdre ara Alaba. El club, de fet, va pentinar el mercat a la recerca d'un central, però en no trobar gens interessant, va decidir quedar-se com està. La sortida d'Alaba ja l'obligaria a sortir a buscar un reforç i a hores d'ara del mercat ja no és possible, ni amb els 40 milions d'euros a la butxaca. En un altre moment i amb Militao en plena forma, el Reial Madrid s'hauria plantejat la sortida del jugador, però en aquests moments no pot acceptar.

El Reial Madrid ha decidit afrontar la temporada amb només David Alaba, Rüdiger i Nacho Fernández, als quals es poden afegir Mendy, que també pot jugar de central i fins i tot Tchouaméni, ja que Ancelotti ja l'ha provat en alguna ocasió, en partits amb menys exigències defensives.

Florentino Pérez / Foto: EFE
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / Foto: EFE

Alaba no es mou de Madrid

El jugador, per la seva part, està molt content a Madrid, sobretot després de veure com Ancelotti li va preferir a ell abans que a Rüdiger la temporada passada. Alaba sap que serà el líder de la defensa, ja que pot ocupar tant la posició de central com de lateral esquerre. El jugador se sent important, un líder del vestidor, i considera que està en plenes condicions per seguir en l'elit del futbol europeu.

Segons diverses informacions, David Alaba ha emparaulat amb l'Aràbia Saudita continuar conversant l'estiu que ve, moment en què podria fer el pas. De moment, ja ha decidit quedar-se en el Santiago Bernabéu aquesta temporada, un gran alleujament per a Florentino Pérez, que temia tenir un problema important a última hora i sense temps de maniobra.