Florentino Pérez vol confeccionar l'equip perfecte per al seu Reial Madrid. En aquest sentit, una de les demarcacions que creu que pot millorar és la de lateral esquerre, ja que, tot i que Ferland Mendy ofereix un gran rendiment, sobretot a nivell defensiu, les seves contínues lesions posen en dubte el seu rendiment a curt termini, i fins i tot, el seu futur al club.

Per aquesta raó, i segons informa el diari As, des de les altes esferes del Reial Madrid s'ha pensat en un nom que és tota una icona mundial entre els laterals esquerres. Es tracta d'Alphonso Davies, un futbolista total que va sobrat de qualitat, però que destaca per la seva supersònica velocitat.

Alphonso Davies gavi bayern bfc barcelona champions @fcbayern
Alphonso Davies, durant un partit de Champions League entre el Bayern de Munic i el Barça / Foto: @fcbayern

Alphonso Davies, de créixer a un camp de concentració a conquerir la Champions League

L'eclosió d'Alphonso Davies al Bayern de Munic ja sembla cosa de fa molts anys, però cal recordar que el futbolista canadenc només té 22 anys i ja és considerat un dels millors laterals esquerres del món, si no el millor. Amb tot, el conjunt bavarès el té ben lligat, ja que va signar-lo el mes de gener de 2019, establint-li un contracte fins a l'estiu de 2025.

El jugador se sent molt a gust a l'entitat alemanya, però el Reial Madrid té previst aplicar la mateixa tàctica que va fer servir amb Hazard i Toni Kroos en el passat per tractar d'abaratir el seu fitxatge. En aquest cas, es tracta de, quan tan sols resti un any perquè la seva vinculació expiri, tractar de convèncer el seu club amb una oferta econòmica considerable (tenint en compte que podrien perdre el seu jugador de franc al cap d'una temporada).

Florentino Pérez / Foto: Europa Press
Florentino Pérez, durant una Assemblea del Reial Madrid / Foto: Europa Press

Alphonso Davies, que va arribar al Bayern des del Vancouver Whtiecaps canadenc, té una història personal de superació al darrere d'allò més interessant. Nascut en un camp de refugiats a Buduburam, Ghana, de pares liberians que fugien de la guerra civil que assolava el seu país, la seva vida va canviar el 2005. Aleshores, el Canadà els va acceptar dins d'un programa de reassentament. Van anar a viure a Edmonton, on el jove Alphonso va començar a despuntar mentre madurava i creixia. Va ingressar a l'acadèmia dels Edmonton Strikers, i des d'allà, el va fitxar el Vancouver Whitecaps, un equip que es troba a l'altra punta del país, però que va poder reclutar-lo tot i la seva mare, Victòria, no ho veia clar.

Alphonso Davies costaria 67,8 milions d'euros l'any 2024

Ara, sent un dels grans reclams de l'aparador del més alt nivell, seria un futurible del Reial Madrid de cara a la temporada 2024. Aleshores, tindria un preu de mercat molt més llimat i allunyat dels 100 milions d'euros que podria costar a hores d'ara. Concretament, i també segons concreta As, aquest seria de 67,8 milions d'euros.