Antoine Griezmann és el nom de moda en les últimes hores. Ahir a la nit es va confirmar que s'havia acomiadat de l'Atlètic de Madrid i que l'any vinent ja no vestirà de matalasser. Però a hores d'ara el seu futur no està clar. El davanter francès no va voler confirmar el seu proper equip i ara es comença a obrir el ventall de possibilitats.

El Barça sembla el club més ben posicionat, que la temporada passada ja va apostar fort per ell i Griezmann li va fer un cop de porta als morros. Però aquella ridícula situació que va viure el Barça ha quedat en un fet del passat i onze mesos després podria anunciar el seu fitxatge tot i la poca gràcia que li fa a l'afició.

El periodista brasiler Marcelo Bechler ha informat que Griezmann hauria comunicat la decisió de marxar al Barça i avança aquesta nova relació Griezmann-Barça que ja fa setmanes que es comença a cuinar.

 

Tot i això, encara sense haver dit oficialment el seu destí, el futur del francès encara obert i no només se centra en Barcelona. Griezmann, campió del món amb França l'any passat, podria tornar al seu país després d'una carrera centrada en Espanya. Va créixer futbolísticament a la Reial Societat i ha explotat a l'Atlètic de Madrid. I un altre dels grans pretendents per endur-se el futbolista francès és el París Saint-Germain.

Un sou multimilionari

Aquest dimecres L'Équipe parla obertament del futur de Griezmann després de l'anunci de deixar l'Atlètic. I considera que el Barça està en la pole position. Un fitxatge que no es faria efectiu fins al dia 1 de juliol, quan la seva clàusula baixa dels 200 actuals a 120-130 milions que costaria aleshores.

Però la gran notícia que dona el diari francès és el sou que cobraria Griezmann. Serien cinc anys de contracte a raó de 17 milions d'euros nets per temporada, cosa que el posaria al segon esglaó salarial de l'equip per darrere de Leo Messi i just per sobre de Luis Suárez.