Ángel Nieto, tretze vegades campió del món de motociclisme, està ingressat a l'UCI de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario, a Eivissa, en coma induït i amb respiració assistida, després de rebre dimecres un fort impacte al seu quad del vehicle que circulava darrere d'ell.

Segons el comunicat mèdic remès a última hora del dia, l'expilot, de 70 anys, ha estat valorat pel servei de Neurocirurgia, que ha decidit col·locar-li un sensor per al control de la pressió intracranial.

El seu pronòstic, segons han apuntat des del centre hospitalari, és reservat i, de moment, no ha requerit intervenció quirúrgica.

Els fets van ocórrer a les 10:25 hores d'aquest dimecres quan el vehicle que conduïa Nieto va ser envestit per un altre turisme, que circulava per darrere, quan anaven en direcció a Santa Gertrudis.

A conseqüència de l'impacte entre el quad i el turisme, Ángel Nieto s'ha colpejat contra l'asfalt. Els ocupants del turisme no han patit ferides i el conductor ha donat negatiu en la prova d'alcoholèmia.

Una ambulància del 061 va traslladar Nieto a la Policlínica del Rosario, on roman ingressat. La Guàrdia Civil de Trànsit s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les causes de l'accident.

El Campionat de Moto GP ha recordat el 13 vegades campió del Món: "Tots els nostres pensaments estan amb Ángel Nieto després del seu accident a Eivissa. Ànim Àngel!".

Ángel Nieto compta des de fa anys amb una casa a Eivissa, ubicada en el terme municipal de Santa Eulària, on passa llargues temporades.