Gerard Piqué se n'ha sortit amb la seva: el FC Andorra jugarà a Segona Divisió B. L'equip del central del Barça, comandat per la seva empresa Kosmos, s'ha adjudicat la plaça que ha deixat vacant el Reus a la categoria de bronze del futbol espanyol. La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha decidit i Piqué ha estat el beneficiat.

Amb polèmica o no, aquesta temporada l'Andorra jugarà inesperadament al Grup III de la 2aB. El descens administratiu del Reus, amb un deute de 452.022 euros que ha solucionat l'Andorra amb un pagament, han donat ales a l'equip andorrà per ser el favorit per endur-se la plaça.

L'Andorra ha fet un doble ascens en dos mesos després de pujar esportivament de categoria de Primera Catalana a Tecera Divisió aquesta temporada passada. I la RFEF ha dit que ha superat en la final al Zamora i a l'Inter City, dos dels altres clubs que també havien sol·licitat la plaça i havien abonat els diners.

L'adjudicació ha estat aplicant l'apartat 3 a) de l'article 194 del reglament general de la RFEF, responsable de decidir en casos de places vacants. I la resolució de la RFEF ha acabat amb polèmica. La xarxa s'ha revolucionat i molts critiquen la decisió i insinuen "corrupció" entre la Federació Espanyola i l'Andorra de Piqué.

Sembla que el capítol s'acaba aquí i que la decisió és ferma, però encara no està tot dit. Les reaccions oficials no es faran esperar.