La caiguda lliure d'Isco Alarcón sembla no tenir final. Poc queda d'aquell talentós mitjapunta que va enlluernar a Màlaga i va continuar brillant en els seus primers anys a Madrid. Així va ser fins a 2018, quan amb l'arribada de Solari van tenir un xoc que va començar a apartar-lo de l'11 i el va relegar a un paper residual, per no dir totalment intranscendent i testimonial.

Les falses il·lusions amb Ancelotti

Des d'aleshores, la importància d'Isco al Madrid no ha deixat de baixar. El to físic del futbolista deixa molt a desitjar, i les disputes reiterades amb Zidane tampoc no l'han afavorit gens. Quan va tornar Carlo Ancelotti, l'afició madridista va tenir esperança que amb el tècnic italià es tornés a veure l'Isco de la primera etapa amb Ancelotti, però res més lluny de la realitat. Va ser un simple miratge.

Asensio Isco Jovic banqueta|banc dels acusats Reial Madrid EuropaPress

Isco és un habitual de la banqueta del Madrid. En aquesta imatge, entre Jovic i Asensio. / Europa Press

Només ha participat en 7 partits de lliga, únicament dos com a titular, i els seus últims minuts en lliga van ser precedits per una polèmica. Va ser a Granada, en un partit que el Madrid va acabar guanyant per 1-4, però el més destacable va succeir a la banda on escalfaven els suplents madridistes. Allà es trobava, juntament amb Camavinga i Luca Jovic, el protagonista d'aquesta notícia.

Amb el marcador 1-4 i a 10 minuts pell final Ancelotti va cridar a Camavinga i a Jovic perquè entressin al partit. Isco es va molestar perquè Camavinga portava el mateix temps escalfant que ell i va decidir marxar a la banqueta. Ancelotti, per evitar que el conflicte anés a més, el va fer entrar juntament amb els seus dos companys, però no s'ha oblidat d'aquesta lletja insolència.

Isco Zidane Reial Madrid Getafe EFE

La relació de Zidane i Isco va tenir molts alts i baixos / EFE

Ni hi és, ni se l'espera

I així s'ha pogut veure en els tres partits posteriors, on l'ex del Màlaga ni tan sols no ha sortit a escalfar durant els 270 minuts que sumen els tres partits. Ni en el camp del Sherif, ni tampoc en les victòries a casa contra Sevilla i Athletic Club. La mala actitud d'Isco ha estat la gota que ha fet vessar el got per al seu tècnic, que ha demanat a Florentino Pérez que no compta amb ell.

Ancelotti vol acabar amb el serial Isco aquest mateix gener, i ha recomanat al seu president que el vengui per poder treure algun rendiment econòmic. El contracte d'Isco finalitza aquesta temporada, i malgrat les pressions que rep per anar-se'n, prefereix esgotar el contracte i optar a una prima de fitxatge a l'estiu com a agent lliure.

 

Imatge principal: Carlo Ancelotti, entrenador del Madrid, dirigint un partit / EFE