Isco Alarcón haurà de tenir paciència per aconseguir trobar una destinació, quan abandoni el Reial Madrid. De moment, tots els clubs als quals ha estat ofert l'han rebutjat. Ja ningú no té interès en ell, i és una cosa completament comprensible, ja que el seu valor de mercat és per terra. Fa diverses temporades que no està al seu millor nivell, i per això és suplent habitual. Zinedine Zidane va intentar recuperar-lo, però no ho va aconseguir.

El mateix ha passat amb Carlo Ancelotti, que va tardar unes quantes setmanes a adonar-se que el millor del malagueny ja és cosa del passat. Va tenir un declivi molt abrupte, i ja no queda ni rastre d'aquest mitjapunta amb elegància, talent i màgia, que superava a rivals amb una facilitat sorprenent. Ara, és completament intranscendent, i cada vegada que salta al terreny de joc no aporta res.

Isco Alarcón

Isco Alarcón/ Reial Madrid

Tampoc no ha ajudat el seu comportament, que no ha estat del tot bo. Sobretot, a l'hora de cuidar la seva dieta i el seu descans. En més d'una ocasió, se li ha pogut veure amb un notable sobrepès, la qual cosa l'ha portat a ser criticat i assenyalat per la seva pròpia afició. Al Santiago Bernabéu, l'internacional espanyol abans era un ídol, i un dels preferits de la grada. Ara, en canvi, és un dels futbolistes que més esbroncades ha de suportar.

Florentino Pérez ha intentat desfer-se d'ell en diverses ocasions, però mai no ha tingut èxit. Al principi, era Isco el que no volia marxar, ja que estava convençut que aconseguiria recuperar la titularitat. I després, era la falta d'ofertes el que provocava que el '22' hagués de continuar vestint de blanc. Per sort per a ambdós, la relació està a punt d'acabar, ja que expira contracte al juny, i no serà renovat.

Florentí Perez EuropaPress

Florentino Pérez/ Europa Press

El Madrid aconseguirà deslliurar-se d'un crack que apuntava molt alt, però es va quedar pel camí, i que té un salari molt elevat.

Jürgen Klopp rebutja Isco

L'ex de Màlaga i València porta molt temps a l'elit, però encara és jove, ja que té 29 anys. És a dir, que encara li queda molta carrera per davant, abans de retirar-se. Encara i així, ningú no vol Isco al seu equip, com ha succeït amb Jürgen Klopp, que l'ha rebutjat a l'instant.

L'alemany era un gran admirador del centrecampista, i s'ho va intentar portar en diverses ocasions, tant al Borussia Dortmund, com al Liverpool. Però la seva decadència no ha passat desapercebuda, i ha fet que perdin l'interès.

A més, la fama de 'traïdor', un adjectiu que li han posats els seus propis companys, persegueix a Isco. Pel que sembla, no és ben vist al vestuari.

Klopp no vol ningú que pugui ocasionar conflictes.